Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ланча Либра 1.8 16V 131 к.с-много добра 7500лв.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Humppa написа:
    UPКолата е прекрасна!
    мерси много колега,найстина колата е прекрасна :D

Коментар

Страхотна кола! Успех с продажбата!

Коментар

jamesdavidso написа:
        Страхотна кола! Успех с продажбата!
        мерси :D

Коментар

оп...... цената не пада......дори мила да я вдигна след кризата

Коментар

ivan anachkov написа:
            хубава е колата, но ще вземеш не повече от 5000, ако въобще я продадеш на тази цена
            Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

alvanovo написа:
              ivan anachkov написа:
              хубава е колата, но ще вземеш не повече от 5000, ако въобще я продадеш на тази цена
              ок колега щом казваш,,,,,,,само не разбрах на коя цена дали ще я продам на 7500лв или на 5000лв.на 6000лв идваха няколко 4овека да се пазарьн но уви не я давам, :D ще продьлжа я карам

Коментар

Колата ти е хубава и си личи че е поддържана ! За тези екстри мисля че една цена от 7к не е чак толкова висока Успех с продажбата :P
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Либра

Километрите ме смущават.Произведена 1999г. на 41 000км?

Коментар

Re: Либра

tronn написа:
                    здр.колега не се смущавай от километрите,,,,,ако си готов с парите ела да я закараме на ком.по твое желание кьдето решиш и ако компа не покаже 4е колата е на толкова колко то пише на километража ще ти подара колата,ако си навит идвай,това което казвам се отнася за всеки един който дойде с парите :D

Коментар

Re: Либра

ivan anachkov написа:
                      tronn написа:
                      здр.колега не се смущавай от километрите,,,,,ако си готов с парите ела да я закараме на ком.по твое желание кьдето решиш и ако компа не покаже 4е колата е на толкова колко то пише на километража ще ти подара колата,ако си навит идвай,това което казвам се отнася за всеки един който дойде с парите :D
                      то комп-а е хубаво нещо колега - прави тов което ми кажеш, а не това което искаш.по автосалоните си имат ’оправячи ’ на километражи - за електронен - тарифата в Пд е 40 лв. - правят го да показва , колкото каже джамбазина.Ако искаш да убедиш някой че км са реални - начина е със оригиналните сервизни документи - щом е на 40 к км , то е минала много малко обслужвания и са отразени в сервизните док.виждал съм ги на коли с много повече от 100к км, а какво остава за тази

Коментар

единствения вариант километрите да са реални е ти да си първи собственик и да не лъжеш ако колата е внос забрави ги тия 40 000 км ако е на 40 000 няма да стигне да тук хубавите коли на истински километри си ги продават на италиянци ако колата е от там и ги дават на такива цени че не може да се пипне + това е с гаранцияказвам го от опит мисля си че е врътнат километража още от там видя ли са че е читава колата и са я обработили

Коментар

На много коли се връщат километрите в Бг.По тази тема спор няма,но неможе да говорим за километрите на кола която даже не сме виждали.Колкото и невероятно да звучи може и да са реални.Пример:На плаца имам Опел Агила на 10000км.Купих я леко ударена отпред от Опел автокъща,била им е служебна.Това значи ли че съм и върнал километрите?!?Вчера едни сънародници ме убеждаваха че ако я купят ще трябва да я направят на около 80-90к км за да им повярва някой в БългарияСтига сте спамили в темата на колегата,като пишете подобни глупости свръщате хората от колата и ги подтиквате да се метнат на някоя кошница от горубляне карана от доктор или поп Колега,сори за спама и успех с продажбата на тая убавица!Поздрави,Жоро
                          Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                          Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

_жоро_ написа:
                            На много коли се връщат километрите в Бг.По тази тема спор няма,но неможе да говорим за километрите на кола която даже не сме виждали.Колкото и невероятно да звучи може и да са реални.Пример:На плаца имам Опел Агила на 10000км.Купих я леко ударена отпред от Опел автокъща,била им е служебна.Това значи ли че съм и върнал километрите?!?Вчера едни сънародници ме убеждаваха че ако я купят ще трябва да я направят на около 80-90к км за да им повярва някой в БългарияСтига сте спамили в темата на колегата,като пишете подобни глупости свръщате хората от колата и ги подтиквате да се метнат на някоя кошница от горубляне карана от доктор или поп Колега,сори за спама и успех с продажбата на тая убавица!Поздрави,Жоро
                            основната ми идея е:- ако са реални - лесно се доказва със сервизната книжкаЖоро, а ти нима искаш да кажеш, че си купил Агила-та от ОПЕЛ автокъща- БЕЗ сервизни документи !?!?!?!?

Коментар

ХАХАХАХАХАХАХАХАХААААААААААААААААА

u_bo написа:
                              _жоро_ написа:
                              основната ми идея е:- ако са реални - лесно се доказва със сервизната книжкаЖоро, а ти нима искаш да кажеш, че си купил Агила-та от ОПЕЛ автокъща- БЕЗ сервизни документи !?!?!?!?
                              хахаха,ааа, колега на ГОРУБЛЯНЕ има хора който се занимават само с правене на сервизни книжки,,там има за всеки един модел кола и като я погледнеш изглежда 100% оригинал,,,,а какво се оказва след време че всичко е измама,,,,,,,,,,,,,,,та ако иска някой сервизна книжка за неговата кола да се чувства по добре да ходи на ГОРУБЛЯНЕ и срещу 50лв. ще има сервизна книжка 100% ОРИГИНАЛ С ДАТИ,ПЕЧАТИ....И Т.Н.....ПОЗДРАВИ

Коментар

най-добрата и сигурна проверка си остава прегледа на колата- ако на тази либра носачите, накрайниците, термостата, амортисьорите са оригиналните, очевидно е на тези км. дори всички ролки и ремъци трябва да са оригиналните от завода със знака там в триъгълника и с щампа с годината на производство /на моето браво махнах оригиналните ролки на алтернатор и климатик на 150 000 км с щампа 97 год, е поразбити бяха, но на оригиналните части 40-50 000 км хич не им пречат и са като нови/, мисля, че по -сигурен метод от това няма. всичко останало се фабрикува.
                                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                                X