Първо да ти се извиня колега че чак сега пиша цитатче,но не си бях вкъщи миналата седмица.Що се отнася до цената-за 2500лв.ще я дам като цената не подлежи на коментар.Някои колеги може да се питат защо толкова евтино я давам-няма уловка перфектна е просто имам спешно нужда от парици.Това е за сега от мен чао и лек ден желая на всички.
Първо да ти се извиня колега че чак сега пиша цитатче,но не си бях вкъщи миналата седмица.Що се отнася до цената-за 2500лв.ще я дам като цената не подлежи на коментар.Някои колеги може да се питат защо толкова евтино я давам-няма уловка перфектна е просто имам спешно нужда от парици.Това е за сега от мен чао и лек ден желая на всички.
Абе отказвам се от продажбата,явно никой не иска да си купи технически перфектно Браво!!!Въпреки че ми е малко(за което го и продавам де)ще си го карам-едва ли ще намеря по здрава колца от нея. Айде лек ден на всички и успех с продажбите ви желая.
Днес за първи път се качих на едно браво и останахзумен колко ми е удобно вътре, а и подръжката не им е толко скъпа, така че ако имаш мераци да продаваш, аз имам толкова за твоето браво, може да уредим нещо ако размислиш. Сериозен съм!
Коментар