колеги фията е 1.6 ми,има ел.стъкла,хидравлика,14-ка лята джанта,ABS,цената е 950 лв.може и на части,може и бартер за по-евтина кола с доплащане.тел:0895398933
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Фият Темпра 94г.
Collapse
X
-
lametobg написа:еба*ти - секи почна да си продава темпрата , нещо да не е станало :Dа и какав ше е тоq бартер за по евтина бе батсе то под 800 лв кола само в моргата можеш да намеришкара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V
Коментар
-
по-евтина по-скапана ГОЛФ от 1 до 5 ако можеш не я продавай Темпрата е един от най добрите модели на фиат и все още не отстъпва почти по нищо на по-новите [/quote]Прав си за това че не отстъпва. И аз миналата седмица продадох моята Темпра. Страхотна беше, но вече ревеше за ремонт по окачване и малко по мотора, който според мен не е оправдан за кола на 18 години.Мареа 1,6 16V
Коментар
-
pecata написа:От извесно време много хора зеха да продават типо/темпра.На какво ли се дължи това,като се има впредвид че са най-сполучливите модели на фиат!?Мареа 1,6 16V
Коментар
-
малко извън темата , ама и при мен нещо такова се получава , че свикнах с нея . карам я от 7-8 месеца,преди туй на бащата беше.отначало докато привикна с нея - размери , габарити и т.н., но вече нямам проблем и ми е супер удобна , но искам по-малка количка....успех все пак в продажбата...Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
SilenceR написа:малко извън темата , ама и при мен нещо такова се получава , че свикнах с нея . карам я от 7-8 месеца,преди туй на бащата беше.отначало докато привикна с нея - размери , габарити и т.н., но вече нямам проблем и ми е супер удобна , но искам по-малка количка....успех все пак в продажбата...ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар