Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Coupe 2.0 16v turbo 5000лв.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коментар

Не знам дали има на тази цена друга кола над 120 KW със сходен външен вид. Освен да пускам мойта за продан и да си донадя. Тя вече като е регистрирана в БГ няма да се плаща акциз и от новия собственик, или има?
      Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Колега ще пуснеш ли малко по-хубави снимки да я разгледам-отпред да видя тези фарове и заборника за въздух на капака,на задницата снимки,и на профила по-хубави снимки Благодаря предварително.

Коментар

да въпроса за акциза е добър
          ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
          Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
          Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Доколкото знам,регистрира ли се веднъж кола,акциза й трябва да се плати,ако тази кола е регистрирана то следва и акциза й да е оправен,но ако не е така доста ще се вдигне цената

Коментар

спокойно след нова година почваме да караме бегачки без акциз Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Коментар

регистрирана си е , няма ядове с акциз само тази снимка имам на предницата
                Прикачени файлове

Коментар

интерес за бартер? Предлагам Audi A3 1,8 turbo quatro 00’ с чип, естествено с доплащане, или Fiat Uno 1,3 turbo i.e 87’[ в уникално състояние ], естеествено пак с доплащане.
                  Fiat Uno 1,3 Turbo i.e 89'

Коментар

В мобиле е пусната на цена от 5000 лева. Чувствам как ще бъде лапната като топъл хляб.

Коментар

niko_ymn написа:
                      В мобиле е пусната на цена от 5000 лева. Чувствам как ще бъде лапната като топъл хляб.
                      ми то до толко е коментара ...то идеята е да я земат колкото се може по бързо ...за тея пари в това (перфектно .. момчето до вчера си я правеше като за него,ама му се налага да се раздели с нея) състояние колата си е подарак ,ама малко невероятно им идва на хората и ги плаши май

Коментар

Човек пуснах обява да продавам Бравата. Търся и 3200 лв и ако се появи някой веднага ще звъня на твоя продавач, че малко останало да ги досъбера от тук от там и да я вземам. Твоя човек не се интересува от бартер нали така беше. Мале много се зарибих, ако я истърва отивам в чужбина да изкарам и аз пари за такава.

Коментар

Коментар

Коментар

Баси като чета тая обява и като гледам тия снимки ми се реве!!! Защо нямам парите маа му стара...Страхотна кола, ако ще 20/100 да харчи това е уникална кола!Жалко, че ако тръгна да продавам моята кола едва ли ще взема и половината на тия пари!Сърдечно ти пожелавам да не ти се налага да я продаваш и да минеш без да ти трябват тия пари!!!Баси чак ми се насълзиха очите... ;(
                              НЕ КЛИКВАЙ ТУК!
                              И ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ КЛИКВАЙ ТУК!!!

Codename: ФИЧО

Коментар

без бартери ...

Коментар

Working...
                                X