Темата е за катинарче! Колата е продадена! Честито на новия собственик само полиране и много каране!Успех на всички продавачи и куповачи!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Alfa romeo 156 sportwagon 2.0TS - ПРОДАДЕНА!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
rustson написа:Колеги хайде че си харесах вече следващата кола, само ми направете оферта на която не мога да устоя!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Мерси колега! Колата е такава каквато я виждате, много колеги от форума които ме познават могат да кажат как си поддържам колите! Алфичката не прави изключение, но още преди да я взема си бях казал че няма да си взема кола с ръчни скорости, но като я видях тази преосмислих!Та така де реших да се разделя с нея и вече съм си намерил едно Grand Cherokee в нужда от любов и полиране така че обадете се елате вижте я, кажете колко струва според Вас и ще се разберем!Поздрави на всички!Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
Humppa
-
rustson написа:Мерси колега! Колата е такава каквато я виждате, много колеги от форума които ме познават могат да кажат как си поддържам колите! Алфичката не прави изключение, но още преди да я взема си бях казал че няма да си взема кола с ръчни скорости, но като я видях тази преосмислих!Та така де реших да се разделя с нея и вече съм си намерил едно Grand Cherokee в нужда от любов и полиране така че обадете се елате вижте я, кажете колко струва според Вас и ще се разберем!Поздрави на всички!
Коментар
-
Пич, ти полудя ли вееее Изпуснахте от погледа си и взе да правиш глупости.Как ще продаш Алфата бре?! Лелеееееее... такава поддържана кола не се продава. Какво те прихвана?И ти направо я подаряваш.Ама ти.....оооооо, запази си час за мен утре в програмата си. Вечерта пътувам за Албена, но през деня ще те открия и тогава ...... докато ти дойде акъла!Колеги, ако все пак желаете да си купите нещо стойностно по-бързайте докато не съм разубедил тоя побъркал се тип. Ужасссс Колата е все едно от Шоурума на Алфа - много запазена, гаражна и много поддържана.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар