Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Alfa romeo 156 sportwagon 2.0TS - ПРОДАДЕНА!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Alfa romeo 156 sportwagon 2.0TS - ПРОДАДЕНА!

Темата е за катинарче! Колата е продадена! Честито на новия собственик само полиране и много каране!Успех на всички продавачи и куповачи!
    Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
    Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Колеги хайде че си харесах вече следващата кола, само ми направете оферта на която не мога да устоя!

Коментар

rustson написа:
      Колеги хайде че си харесах вече следващата кола, само ми направете оферта на която не мога да устоя!
      Не те ли е срам питам аз?!Може ли такива работи сега?!Може ли да продаваш тази кукла?! Страхотна е колата ,колега!!!Успех с продажбата!ПП:А каква кола си харесал ,ако не е тайна?
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Мерси колега! Колата е такава каквато я виждате, много колеги от форума които ме познават могат да кажат как си поддържам колите! Алфичката не прави изключение, но още преди да я взема си бях казал че няма да си взема кола с ръчни скорости, но като я видях тази преосмислих!Та така де реших да се разделя с нея и вече съм си намерил едно Grand Cherokee в нужда от любов и полиране така че обадете се елате вижте я, кажете колко струва според Вас и ще се разберем!Поздрави на всички!

Коментар

страхотна е алфата и снимките също много красива и сменените неща в общи линии са от задължителните по италианските неща, които се сменят скоро след покупката, така че следва основно каране и малко правене.
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Моята мечта:Alfa romeo 156 sportwagon 2.0TS !!! Колата е невероятна,успех колега с продажбата!
            Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
            Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

UP за прекрасната Алфа!

Коментар

За невиделите UP

Коментар

rustson написа:
                  Мерси колега! Колата е такава каквато я виждате, много колеги от форума които ме познават могат да кажат как си поддържам колите! Алфичката не прави изключение, но още преди да я взема си бях казал че няма да си взема кола с ръчни скорости, но като я видях тази преосмислих!Та така де реших да се разделя с нея и вече съм си намерил едно Grand Cherokee в нужда от любов и полиране така че обадете се елате вижте я, кажете колко струва според Вас и ще се разберем!Поздрави на всички!
                  с Гранд Черокито ще береш много ядове повярвай ми.....Това един от най-трошещите се джипове.....Ще има после да си търсиш лачената Алфичка

Коментар

Бартер за автоматици + доплащане от мен!

Коментар

Пич, ти полудя ли вееее Изпуснахте от погледа си и взе да правиш глупости.Как ще продаш Алфата бре?! Лелеееееее... такава поддържана кола не се продава. Какво те прихвана?И ти направо я подаряваш.Ама ти.....оооооо, запази си час за мен утре в програмата си. Вечерта пътувам за Албена, но през деня ще те открия и тогава ...... докато ти дойде акъла!Колеги, ако все пак желаете да си купите нещо стойностно по-бързайте докато не съм разубедил тоя побъркал се тип. Ужасссс Колата е все едно от Шоурума на Алфа - много запазена, гаражна и много поддържана.

Коментар

хехе хванаха ме лудите и от както видях едно чероки 4,7 бензин да ускорява по улицата пред нас не мога да спя

Коментар

наздраве на всички Петровци Каменовци и техни производни!

Коментар

Знам, че е кощунство, но как се отнася този модел към газта? Естествено, че говорим за газов инжекцион. На бензин какъв разход има?
                            FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
                            ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

кощунство е и аз така мисля разхода в София ми е 12-13 средно, извън града е 7-8!лакома е, но звука си заслужава, за газ не съм се и интересувал но знам че слагат без проблеми!

Коментар

Working...
                              X