UP!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продава се Пунто 1.1 - 6 скорости 1800лв
Collapse
X
-
Аз съм мераклия, но много коли ми станаха.Ако си склонен на бартер може да говорим сериозноСтава въпрос за: Мерцедес C 180 (122 конски сили) с кожа, климатик, въздушни възглавници, газова уредба, ел. пакет и др. екстри 96г.илиRover 45 2001 год. 1.4 (103 конски сили) климатик, въздушни възглавници, ел. пакет, халогени и мн. др.
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Колега, пусни актуални снимки на колата. От огромно значение са, при положение, че си от Враца. По възможност снимай и козметичните забележки.И няколко въпроса:1. Двигателя прекъсва ли или работи равномерно? Вибрации някакви, колебания?2. При рязко подаване на газ форсира ли се нормално, т.е. без да се замисля?3. В какво състояние са ходова част, окачване?
Коментар
-
Значи колега относно въпросите ти:1.Двигателя си работи идеално няма прекъсвания или вибраций... работи много тихо и почти не се чува колата да работи.2.При подаване на газ си се форсира нормално няма проблем по двигатреля3.По ходова част всичко е сменено 2-та амотресиора отпред и 2-та накраиника.Punto 1.1 6 speed 55hp Devil
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар