А защо е боядисвана от дясно и от ляво вратите, и задна дясна врата нещо още от снимката се вижда, че не е затворена как трябва. Ти ли си имал преживяване с нея или някои друг ? Праговете мърдали ли са или само вратите са потдавали? Личи си, че е боядисвана по лайсните(бояджията не ги е облепил)
мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
А защо е боядисвана от дясно и от ляво вратите, и задна дясна врата нещо още от снимката се вижда, че не е затворена как трябва. Ти ли си имал преживяване с нея или някои друг ? Праговете мърдали ли са или само вратите са потдавали? Личи си, че е боядисвана по лайсните(бояджията не ги е облепил)
Аз лично не съм имал никакви изживявания с нея. Вратите се затварят като хладилник и навсякъде се вижда фабричната черна лента отдолу, която е на праговете. Може да е имало нещо по вратата, но не е при мен.
Нали знаеш, че най-високо ниво на оборудване е с боядисани брони и лайсни Колата не е блъскана!
Коментар