Fiat Marea Weekend 2.0 20V HLXГод. производство:1997год.Цвят: Сив металикПробег: 172400км.Мощност: 147к.с.Ск.кутия: механична.Екстри: Мултифункционален волан, хидравлика, климатроник, лети джанти, фарове за мъгла, 2ХAirBag, чупещ волан, 4 ел. стъкла, централно заключване, ел. регулиране на фарове и огледала, подгряване на огледала, фабрична аларма - с обемни датчици, ABS, пръскалки на фаровете;Гражданска отговорност е платена до 30 май 2010, Еко таксата е платена, данъка е платен, Автокаско на разсрочено плащане за първите 3 месеца.Колата е обслужена:Масло двигател : Selenia 5w40 - 5,5l + филтър;Масло на хидравликата: Tutela;Антифриз.Въздушен филтър.Абсолютно всички ремъци и ролки са сменени.Филтър на купето. Свещи - NGK 5бр.Климатика е зареден и обслужен.По окачването има 2 биалетки разбити - новите са в багажника .Цена: 3600лв. Може и бартер за по-евтина кола задължително с климатик или климатроник Тел. за връзка: 0899 414 306Колата е голяма острилка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Мареа 2.0 20V 1997 3000лв. / Бартер
Collapse
Заключена тема
X
X
-
По принцип много не искам да я продавам ама човек като закъса за пари това е единствения вариант. Ето снимки, дано някой я вземе да си я гледа като мен Склонен съм да намаля още от цената в рамките на разумното http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...&image_id=3698
Коментар
-
paralesa написа:колега забелязвам нещо обезпокоително в снимката на таблото...Не са ли твърде ниски оборотите на празен ход? Какъв е проблема,нещо с моторчето за празния ход или просто невярно показание на таблото? Случва ли се да гасне в движение?
Коментар
-
Re: ре
jordanfena написа:хубава ти е колицата колега, аз си търся такава но за съжаление са много паричките и не мога да се насиля засега за тия парички.Успех с продажбата :D
Коментар
-
Я тази Марийка я видях на Бряста :D Добре си изглежда на живо , а и с хубав двигател била http://www.bgphoto.net/photos/26497/...7773322500.jpgп.с аз съм от Алфа групата , където се запознахмеFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар