а бартер интересува ли те?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам си Типото -слагайте катинара!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
не аз, сестра ми, ама аз се правя на добрия батко ето това е предложението:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=50377"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Утре ги имаш От както съм собственик на автомобила винаги е била с калъфи по седалките.Единственият махан калъф е този на водача, защото се нуждаеше от пране Относно пода, още е с оригиналната гумена изолация, на места където е започнал да се рони съм нанесъл нов слой дебел 3-4 мм(грунд), като преди това съм нанесъл спрей със силиконови(или гумени стружки) не помня вече какво беше.Следи от ръжда няма.....сам ще прецениш.Утре Типото ще бъде оглеждано от потенциален купувач Дано само не е поредния сътезател, който го иска за да му съсипе живота или да почне да ми се пазари за сума под 1800 лв!Много им личи на такива пичове....и директно си тръгват без кола.Не искам просто да я продам искам да я продам на някой, който да и се радва и да го радва!!!п.с.Направо съм изумен от някой клиенти, които сядат и карат като бесни в мое присъствие, нито познава автомобила нито нищо....господ да ме опази от такива царе и после да ми казва , че парите са му много и да ми ги дава на няколко пъти!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар