Явно тия Типота са непродаваеми !Ако има меркалия до преди Нова Година ще е добре, цената си остава същата.След Нова Година цената ще се промени с размера на данък, винетка и гражданска ..... ако няма мераклия колата ще си ходи по другия начин, колкото и да ми е неприятно!
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Явно тия Типота са непродаваеми !Ако има меркалия до преди Нова Година ще е добре, цената си остава същата.След Нова Година цената ще се промени с размера на данък, винетка и гражданска ..... ако няма мераклия колата ще си ходи по другия начин, колкото и да ми е неприятно!
Колега с оглед на това че не искам мнението ми да се възприеме като спам - много кофти момент си уцелил за продажба. Това с кризата се "изтърка" вече до немай къде си, но реалността е че хората наистина нямат пари! Виж какви оферти има за продажба (и в нашия форум също) за цена под тази ....и не могат да се продадат колите вече доста време. Тук не става въпрос за оценка на колата - вижда се че твоята е доста добра, но в крайна сметка цената се определя също и от това кой колко ще даде.....А ако след нова година вдигнеш цената заради платена винетка или данък - това ще има обратен ефект..... никой няма да го оцени ....Положението в момента е следното - ако човек иска да си продаде колата трябва да сваля от цената докато се продаде.... Яви ли се клиент - давай я, защото се почва пак - винетка, ГО, данък и т.нЗа разглобяване и продажба на части не знам дали ще можеш да си върнеш паритге в близките 2 - 3 години, а пък и разправиите с продажбите на части са доста .....Пак казвам така - разсъждавам аз, а по всяка вероятност и доста други хора.И накрая ЪП за хубавото и запазено Типо :D
Коментар