Колега, не знам - може междувременно да си сменил салона, ама ако е така пиши.Иначе май правиш някаква врътка. А ние тука хич не ги обичаме тия работи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОДАВАМ ФИАТ МАРЕА 1.9JTD 110к.с. 2002г.
Collapse
X
-
Yavor написа:Колега, не знам - може междувременно да си сменил салона, ама ако е така пиши.Иначе май правиш някаква врътка. А ние тука хич не ги обичаме тия работи.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Единственото, което може да ме интересува в дизелова кола е действителната дата на производство - съответно таймера на еър беговете да стига поне до 2012-та година. Пък нека са били изпокъсани или мърляви седалките- това са бели кахъри. Двигателите и на повечко километри - все пак не са навъртели такива обороти каквито биха навъртяли бензинови мотори на същите км, така че да живее еПЕР.
Коментар
-
simeon3000 написа:Колата е Мареа по ВИН, а не товарното Маренго.Седалките са сменяни, но това да й е кусураFiat Marea 1.9JTD 110
Коментар
-
null.zero написа:снимките на седалките в колата които са тук, и тези на другия сайт, който даде, са различни. това казват колегите. а не че по ВИН излиза, че си сменял седалките.Fiat Marea 1.9JTD 110
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар