Fiat Marea 1.9 110 КС4600 ЛВ. Дата на производство януари 2002 г.Тип двигател ДизеловМощност (к.с.) 110 к.с.Скоростна кутия РъчнаКатегория КомбиПробег 175000 кмЦвят Тъмно сивОсобености:4(5) Врати, ABS, Airbag-2бр., Аларма+комфорт модул, Бартер, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Застраховка, Климатроник, Лети джанти, Серво управление, Стерео уредба, Халогенни фарове, Центр. заключванеДопълнителна информация:Напълно обслужена. Сменени са всички консумативи по двигателя(ремъци, ролки, водна помпа, масло, филтри, термостат). Колата е с най-новия мотор за модела. Сменени накладки, хидравлично масло, спирачна течност, масло скоростна кутия . Перфектна ходава част. Всичко работи! Леки външни забележки без сериозен удар! Нови зимни гуми + джанти. Пълно автокаско за 2009г. Колеги, колата е изключително поддържана... качваш се и караш Принина за продажба, че минавам на Фиат Стило. Като цяло съм много доволен от колата.тел. 0898560041; 036182320 skype: cocacabana2 Колата се намира в Кърджали. Извинявам се за снимките но телефона ми е супер пръчка. Чакам си апарата и ще кача по-бистри детайлни снимки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОДАВАМ ФИАТ МАРЕА 1.9JTD 110к.с. 2002г.
Collapse
X
-
lametobg написа:null.zero написа:колега, това не е ли Marengo? "тръбите" отзад ме навеждат на тази мисъл ...Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
marengo-то си е с 5 врати. няма задни седалки, и е само с дизелови двигатели. това са разликите от мареа. понякога имат фабрично тонирани стъкла (не съм виждал мареа с такива). не знам точно каква е врътката, ама я има. от жамбазин знам, че има някаква изгода да се купува маренго, и да му се добавят задни седалки. нещо свързано с данъци/такси в държавата, от която се изнася колата, италия примерно, понеже се води "товарна".искам да уточня, че в това няма нищо лошо, просто колата е без емблеми и го смятам за интересно да се уточни. ако сега щях да си взимам мареа, щях да взема тази, а не мойта ено-и-шес успех, колегаFiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
малко разводнихме темата на колегата,ако мод сметне за нередно нека трие мнението ми,но имам един въпрос към null.zeroкакво значи,че маренгото е без емблема? Няма никакви надписи ли? или просто емблема?инъче и аз съм съгласен,ако имах пари да му плащам данъка и аз бих предпочел двулитровия мотор,сигурно не се усеща грам тежестта на купето,страхотна кола,успех и от мен!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
null.zero написа:колега, това не е ли Marengo? "тръбите" отзад ме навеждат на тази мисъл ...Fiat Marea 1.9JTD 110
Коментар
-
cokata_23 написа:lametobg написа:null.zero написа:колега, това не е ли Marengo? "тръбите" отзад ме навеждат на тази мисъл ...Fiat Marea 1.9JTD 110
Коментар
-
малко по качествени снимки + номер на шаси и двигател http://www.cars.bg/u20041ИМА СНИМКА С НОМЕРА НА ШАСИТО И ДВИГАТЕЛЯ!Fiat Marea 1.9JTD 110
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар