бартер за нещо евтино
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tempra 2.0 i.e. 8V -115 к.с. - SX '91 LPG
Collapse
X
-
Колега, малко трудно ми се вижда.. В София трябва да минава каналите а двигателя май не е тоя дето пише в талона? Трябва да се сменят номерата - още разходи а пък аз искам ако може да взема пари, щото ако почна да изваждам ще извада малко повече и ще си я подкарам темпрата.. там гарнитурата на картера, един ремък, една ролка, гражданска за 143лв от форума с отстъпка, преглед 35 без да ходи колата, един спортен филтър задължително че тоя е на 10к и почвам да си я жежа както преди пп. Еех..тряаа да се разрова за някое клипче
Коментар
-
Цената е страшно ниска за този автомобил!! Колегата я е пазил и подържал а и върви супер!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executer написа:Цената е страшно ниска за този автомобил!! Колегата я е пазил и подържал а и върви супер!!
Коментар
-
ХЕХЕ ей сега я карах темпрата МНОГО Е ДОБРЕ. Бях я забравил как вози а и чисто новото окачване отпред си личи - никакви звуци от ходовата част по дупките. Малко спъната само ми се видя ама като го знам тоя филтър, въздушния, от кога е направо ме е срам как мои да съм такъв. Толко време я карам в преразход и един филтър не смених. Ама иначе купуваме щанги за скоростите .. pp. Както и да е стискайте палци само в събота всичко да мине гладко, да няма усложнения иии ролката да е тая от 14лв а не тая от 49лв
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар