Годината е 91. Двигателя е 2000 куб см3, 2 разпределителни вала, 8 клапана, пълна инжекция. Има АБС. 4 дискови спирачки, хидравлика, ел стъкла, ел огледала, ел люк, фарове за мъгла, дигитално табло. Има нови сегменти, клапани, стартер, водна помпа, носачи, биалети, външни накрайници на рейката.. ходовата част е на няколко хиляди километра а ремонта на мотора не беше толкова скоро - преди около 15 000 км. Има газове с 60 литра бутилка
Бях пуснал обява, че я продавам на части, ама не ми дава сърце да я разглабям нещо.. Беше ми първия фиат, доста му се покефих.. много неща смених по него, но има и някои които още са за смяна
като например-щангите на механизма който превключва скоростите щангите съм ги купил и 3те броя и са в багажника-трябва и акомулатор, има си просто се съмнявам че ще преживее зимата-за смяна е гарнитурата на картера-трябва и преглед на газовата, отчитам висок разход напоследък. долавям и миризма след спиране на двг, възможно е да изтича-колата е с централно, но няма аларма-прегледът и гражданската са с изтекъл срокТемпрата е с ЧЕТИРИ зимни гуми!Телефони:088 92 97 358 и 089 55 89 109

Коментар