Марка: Alfa RomeoМодел: 156Двигател: 2.4 JTDДата на производство: Първа регистрация 20.07.1998Пробег: 219 000 кмЦвят: Тъмно Син металикЕкстри: 2бр. - AirBagABSБордови компютър4бр. - Ел. стъклаЕл. огледалаЗастраховка и каско до 27.09.2009г.ИмобилайзерКлиматроникКсенон - 6 000к - LuximaЛети джантиХалогениЦентрално заключване и т.н.Други:Забележки:Колата е карана и подържана с мерак и любов към нея, мога да твърдя че е както казват много мой приятели все едно сега излиза от завода, по колата всичко ама като казвам всичко наистина всичко е сменено: Задни, предни накладки(предните накладки са АТЕ, а задните Ferodo) и спирачни дискове, жилата за ръчната, последна смяна на масла - 27.04.2009, сменено маслото на скоростната кутия на 27.04.2009, сменени ремъци, ролки и водна помпа - 06.04.2009, сменен съединител Valeo на 27.04.2009, сменени 2-та горни и 2-та долни носача, сменени 2-те биалети, сменени амортисьорите и четирите с Bilstein, сменени фаровете с GTA, сменени 2-та странични мигача с опушени, сменено Турбо преди около 6 месеца, сменен картер преди около 6 месеца, 2-та оригинални ключа, Ксенон система на късите светлини, на дългите Philips Night Guard, колата е на реални 219000 км. Музиката на колата е Blaupunkt - 4 колони + БАС 12" - CD Sony с флашка. Климатроника е провер, изчистен, зареден отново с нов фрион, и отново проверен. Колата я карам вече 62000 км., закупена е от Италия, лично аз ходих да си я взема и да си я избера. Сменен термостат. Колата няма нито една забележка вътре - вътре е Махагон в отлично състояние, стелките са оригиналните на Алфа Ромео купени и сложени допълнително.VIN: ZAR93200000046764Цена: 7 599лв > 7 399лв.За контакти: Станимир Казаков0894 042727 и 0884 766533Skype: stkazakovmail: kazakovst@gmail.com
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo 156 2.4 JTD Уникален
Collapse
X
-
Larii написа:Повече от 4000 лв не знам кой ще се излъже да ти даде за кола на 220 000 км. Иначе е ласкава евалата !
Коментар
-
Larii написа:За мен които и да е двигател на кола 200 000 км е за ремонт! Няма значение ! Дано я продадете ! Но цената ми се струва доста висока !
Коментар
-
biker_81 написа:Не мога да разбера как всяка кола която се продава е уникална.Кое и е уникалното на тази че е на 11 години,няма кожа,има само два аирбага а и се иска цена на която се продаваха преди 2 години ли
Коментар
-
Колега относно километрите всичко е относително... аз лично също не я карам малко моята кола ама минавам до 1000км на месец.За година ако мина 12-13 хиляди пак е доста.На километража и пише 105 хиляди вече 6 са минати от мен а е 96 година.Също е изключително запазена, но пак ти казвам всичко е относително.Няма спор че колата ти изглежда много добре и явно много си я поддържаш, което е похвално така трябва да се отнасяме към колите си, за да ни слушат, но все пак минала е доста километри и една цена от 6500лв ми звучи доста по реална и примамлива.Успех с продажбата дано и вземеш парите, които и искаш.
Коментар
-
tuninga_16v написа:аре на бас че има коли който са на по малко от 200000хил.км. моята миналият месец направи 90000хил.км. и съм 100% че са реални защо мисля така няма да обясня можете само да предположите колата е типо 2.0 16
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар