Продавам си Мареата-1.6 16VПроизводство 97 година,с централно ,климатик и ел стъкла!Без акумулатор е и преден ляв носач е за смяна!Сменени са консумативите(ремъци,ролки и филтри). Цена 2000 лева.Gsm-0885608081/0888142830-АсенСнимки:Заключена по молба на автора.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам си Мареата
Collapse
X
-
paralesa написа:тънко я продаваш,някакви дефекти има ли,кажи си честноFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Ако е само за смяна на преден носач и нов акумулатор цената си е направо ХИТ .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Tornado написа:paralesa написа:тънко я продаваш,някакви дефекти има ли,кажи си честноАлфа 156 2.4 JTD 20 V 175 кс
Коментар
-
paralesa написа:тънко я продаваш,някакви дефекти има ли,кажи си честноFIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
Коментар
-
един пост който може да се стори офтопик,ако не е за тук трийте го,но...значи ако това са и дефектите,че няма нищо платено и има един носач за смяна и нов акумулатор,цената е добра.причината за продажбата също е правдоподобна и съжалявам,че нямам парите,наистина съжалявам! Брат ми търкаля една вектра дъртичка и една такава италянска хубавица добре щеше да му дойде...уви,парите са кът,а заем и дума да не става,имаме и аз и той да изплащаме още доста годинки старите :D Успех с продажбата и дано колицата намери своя нов собственик...ако бяхме година по-рано,нямаше да се замисля да търся заеми от поазнати и да я взема,само с 500лв отгоре колата ще стане отлична и продажната и цена ще е над 4 хилки За съжаление сега почти никой не купува вече коли,на това и отдавам застояващите се колици,дори евтините!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:щото не си виждал какво става из автокъщите в Търновоп.п от два месеца не съм стъпвал,може да се е променило нещо,ако е така,приемам забележката!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар