Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ключ
Collapse
X
-
Добре изглежда автомобилчето .Успех с продажбата Колега.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
харчи 9,5-100 в София в най-големите задръствания...5 - 5,5 извънградско - (90-100, то повече е ведопустимо за такава кола), веднъж е засичано и веднъж е излизало май p.s. между другото двете коли, които продавам, опела и полото са най-здравите, които имаме и сме имали, но просто не мога да си позволя лукса да продам фиата (а и е всичко, което ми трябва от кола за момента ), защото само от началото на годината му удвоих цената и няма кой да ми даде тези пари...а автопарка е недопустимо голям...A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
напоследък аз карам колата и мога да кажа, че съм доста претенциозен (повечето от вас го знаят)...прегледах всичко, като капрпизен потребител..има едно нещо по окачването, което ме усъмни..леко забележим луфт, в задните лагери на главините, купих ги, но уви, оказа се, че за ФВ е нормално, така се монтирали...както и да е, лагерите влизат в бонусите към колата - 50лв SNRA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар