Няколко въпроса:Колата със сменена предна браня ли е или не, ако е значи това не са актуални снимки, яко не е ще бъде ли със сменена и боядисана за евентуалния купувач?Има ли си оригинално радио или си няма?
Като я боядисаме колата ще е перфектна
Това значи ли че и забележките по калника и задната броня ще бъдат отстранени?...да се счита за UP аааа и джантите.... С какви джанти е ?За пореден път - продавача ъпва темата !Иначе другите въпроси са смислени.Модератоски екип на fiat-bg.org
~/'''''''''''''''''''''''''\~ Fix
[[ ]== //// ==[ ]] It
|\-----------------/| Again
|_|'-------------'|_| Tomorrow Подпис по правилата!
Няколко въпроса:Колата със сменена предна браня ли е или не, ако е значи това не са актуални снимки, яко не е ще бъде ли със сменена и боядисана за евентуалния купувач?Има ли си оригинално радио или си няма?
Като я боядисаме колата ще е перфектна
Това значи ли че и забележките по калника и задната броня ще бъдат отстранени?...да се счита за UP аааа и джантите.... С какви джанти е ?За пореден път - продавача ъпва темата !Иначе другите въпроси са смислени.Модератоски екип на fiat-bg.org
Отговарям веднага колега. В момента снимките са актуални, новата броня стои в двора ми, като намеря време ще я боядисам и монтирам. Забележките също ще бъдат отстранени, като боята и работата по забележките не е повече от 100-на лева. Задната броня също я имам купена, но няма смисъл да се сменя, тъй като оригиналната е съвсем леко пукната и тя също ще бъде ремонтирана.Цената с тези джанти е 3000лв. Оригиналната музика нарочно не съм я сложил защото веднъж вече ми чупиха стъклото, но при интерес я монтирам за 2 мин. Ако някой иска колата в това състояние, давам му броните отбивам му 200лв за труд и материали и всичко е ок :D
Зарибен съм по фиата колега мн е красив ! И имам една интересна оферта за теб 1500лв. + Yamaha MBK Booster 75cc 10 коня 98г регистриран като 50сс.Незнам дали ще се навиеш но това е което мога да ти предложя.
Зарибен съм по фиата колега мн е красив ! И имам една интересна оферта за теб 1500лв. + Yamaha MBK Booster 75cc 10 коня 98г регистриран като 50сс.Незнам дали ще се навиеш но това е което мога да ти предложя.
Колега, благодаря, но ми трябват пари. Мерси за предложението :P
Коментар