Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Перфектно FIAT Punto GT(3) 1.4 8V Turbo 180hp - ПРОДАДЕНО!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Up!

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Коментар

Приятелю, не знам за какво го продаваш това влакче на ужасите, просто съм изумен в смисъл такъв, че колицата е перфектна хвърлил си толкова пари да я направиш това което е...Каква е причината да си я даваш?

Коментар

Я един Ъп от мен, че е срам таз убавица никой да не я земе :P
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

На 15.06.09 смених 4 литра MOTUL 6100 Synergie+ 10W40 в двигателя и 2 литра MOTUL Gear MB 80W в скоростите. От 15.06.09 е и с нови предни дискове и накладки Delphi.

Коментар

Коментар

айде и аз да поздравя собственика на гт-то, на пазара има доста гт-та но твоето наистина е отглеждано с желание, май и ти като мене си с диагноза "FIAT".Предлагам ти бартер(разбира се с доплащане от моя страна) за Fiat Uno 1,3 turbo i.e. 87’г. в уникално за годините си състояние, цвят: червено(ферари), много запазен (оригинален салон) салон, червен мокет, ново турбо IHI, нови бутала Мале, нови клапани, вал, сменени ремаци ролки, помпи, генерация на 63 с едно краино гарне, по-голям кулер, кутия втора ръка, с нови притескател и феродо, накладки и дискове нови, джанти 15 алесио(реплика на оз спици), кн филтар, буст контролер(меюханичен),сигурно има аще работи но не се сещам, уното върви доста добре на 0,8 бара, последната жертва беше една Honda CRX 150-тка, с една кола
                  Fiat Uno 1,3 Turbo i.e 89'

Коментар

gioss написа:
                    айде и аз да поздравя собственика на гт-то, на пазара има доста гт-та но твоето наистина е отглеждано с желание, май и ти като мене си с диагноза "FIAT".Предлагам ти бартер(разбира се с доплащане от моя страна) за Fiat Uno 1,3 turbo i.e. 87’г. в уникално за годините си състояние, цвят: червено(ферари), много запазен (оригинален салон) салон, червен мокет, ново турбо IHI, нови бутала Мале, нови клапани, вал, сменени ремаци ролки, помпи, генерация на 63 с едно краино гарне, по-голям кулер, кутия втора ръка, с нови притескател и феродо, накладки и дискове нови, джанти 15 алесио(реплика на оз спици), кн филтар, буст контролер(меюханичен),сигурно има аще работи но не се сещам, уното върви доста добре на 0,8 бара, последната жертва беше една Honda CRX 150-тка, с една кола
                    Ами колега нямам интерес... Просто защото е същата кола, но 10 години по-стара...

Коментар

Up!

Коментар

Up!

Коментар

Колата е продадена!

Коментар

на печелившият честито