Колата е продадена! Обявата е за триене.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Перфектно FIAT Punto GT(3) 1.4 8V Turbo 180hp - ПРОДАДЕНО!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Това е най-перфектното пунто което съм виждал да се продава някога,ако всичко написано по-горе е истина.Не е накичено в стил "рацинг",семпла колица,но само на външен вид.Тя е само за ценители.И като знам,че може да отиде при някой,който няма да си я гледа както ти го правиш направо ми се къса сърцето. Колега съвсем честно мога да ти кажа,че ти си луд да го продаваш само и само да си вземеш някакво си кабрио.И после какво... Ние българите с нашия калпав манталитет(не всички де)Ще го нагласиш това кабрио както си направил с пунтото и някой идиот ще мине с една ножка и айде... на ти кабрио.Все пак решението си остава твое.М/у другото ако си съгласен да си бартеросаме джантите с доплащане от моя страна ми пиши!!!FIAT BRAVA 1.6 16v
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Ivaka_baby написа:Преди това да не е била такси ?Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Re: Перфектно Fiat Punto GT(3) 1.4 8V Turbo 180hp
Centorius написа:*Ксенонови фарове - Luxima 4200kXenon на късите светлини: Luxima 4300k.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар