ПРОДАВА СЕ Фиат Пунто 1.6 кабриолетколата е на един приятелгр.Стара Загораколата е на околко 100000кмлети джанти97 годинаколата е купена в този вид не е добавяно или махано нищоцена .4000лвтел.0898790765 Пешо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT PUNTO cabrio 1.6
Collapse
X
-
Не
колега хубаво продаваш колата за 4 бимбелици ама уточни се по точно какво има в тази кола за 4000 аз до колкото видях 10000км невъзможно,другото което ми направи впечатление колата била купена и нищо не е било сменяно,кола като се купува задалжително(масла,филтри,ремъци,свещи,кабели,накл адки)се сменят аз така процедирам с мойте както и много други от форума другото което е тази цена ми се вижда 4000лв много за пунто аз продавам или бартеросвам браво за 3800 и газова бутилка с музика и какви ле не екстри а по колата няма какво да се прави не съм видял купувач а ти за 4000 оптимист извинявай за спама!!!!!!!!!
Коментар
-
Re: Не
lochesco написа:колега хубаво продаваш колата за 4 бимбелици ама уточни се по точно какво има в тази кола за 4000 аз до колкото видях 10000км невъзможно,другото което ми направи впечатление колата била купена и нищо не е било сменяно,кола като се купува задалжително(масла,филтри,ремъци,свещи,кабели,накл адки)се сменят аз така процедирам с мойте както и много други от форума другото което е тази цена ми се вижда 4000лв много за пунто аз продавам или бартеросвам браво за 3800 и газова бутилка с музика и какви ле не екстри а по колата няма какво да се прави не съм видял купувач а ти за 4000 оптимист извинявай за спама!!!!!!!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар