Дата на производство: Декември 1991 г.Тип двигател: БензиновМощност (к.с.): 113 к.с.Скоростна кутия: РъчнаКатегория: ЛимузинаПробег: 170000 кмЦвят: Tъмно синОсобености:4(5) Врати, Аларма, Бордови компютър, Газова уредба, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Застраховка, Имобилайзер, Климатик, Климатроник, Лети джанти, Серво управление, Стерео уредба, Центр. заключване, ШибедахДопълнителна информация:Газов инжекцион, всички консумативи сменени, зимни/летни гуми, нов съединител, изцяло ревизирано окачване, спортно(с нови газови амортисьори) и стандарно окачване(с маслени), ревизирани спирачки, нова боя. Като всеки друг автомобил и този си има нещо за смяна - модула за закаснение на осветлението в купето, вътрешните карета ще изкарат и тази година.95% от ремонтите по автомобила са правени лично от мен, първата и регистрация е 93-та година, внос 2001-ва от Германия - инвалидна, купих я в деня в който и изтече инвалида - 3-ти собственик, имам всички документи включително и сервизна книжка от Германия. Това е общо взето, ако има някакви питанки - 0877566225Цена - 3100лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Темпра 2.0 8в Г.И. Климатроник 2600лв.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
lametobg написа:pinifarina написа:Колега, а като и сложиш пружините колко ще и искаш на колата.darkveidar написа:мен ми е по-интересно климатика допълнително ли е слаган ? Защото знам ,че по принцип когато има шибидах климатик няма ама може и да бъркам де успех в продажбата ама все пак цената май е малко множкоPeugeot 406, 2000 HDi 90
ex. Peugeot 106 1,5 D
ex. Ritmo 70 138B2.000
ex. Tempra 2.0 159A6.046
Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар