4000 лв. искам за Marea 2,4 tdi /11.1996 / в добро състояние, в цената влизат и 4 лети джанти от Lancia окомплектовани с зимни гуми Yokohama. Автомобила е с фабричен тунинг Zender, работещи пръскачки на фаровете, Xenon на късите светлини !!!0888 - 433-551: 0896-802-816 Иво
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
marea 2,4 tdi Срещу 4000 лв.
Collapse
X
-
дано не сметнеш,че нещо ти правя сечено колега,но много и искаш на колата,на тая цена в момента JTD можеш да си купиш все пак...Моята мареа, 1,9 ТД100 я взех за 3400,обслужена така,че си мисля,че за подобна кола не може да вземеш доста повече...Според мен ако всичко и е както трябва реалната стойност на колата е не повече от 3хилки,но всички знаем,че всички цени са надути(ако питаш мен и моята я взех скъпо,но никъде по евтино и качествено май няма) тъй,че някъде 3500 ,3600 е цената на тази кола,успех с продажбата и не отказвай ако някой ти предложи 3500,повярвай ми,няма да и вземеш повече и накрая й за по-малко ще я дадеш...Предложи ли някой подобна цена взимай я!ex.Мареа ТД100
-
paralesa написа:дано не сметнеш,че нещо ти правя сечено колега,но много и искаш на колата,на тая цена в момента JTD можеш да си купиш все пак...Моята мареа, 1,9 ТД100 я взех за 3400,обслужена така,че си мисля,че за подобна кола не може да вземеш доста повече...Според мен ако всичко и е както трябва реалната стойност на колата е не повече от 3хилки,но всички знаем,че всички цени са надути(ако питаш мен и моята я взех скъпо,но никъде по евтино и качествено май няма) тъй,че някъде 3500 ,3600 е цената на тази кола,успех с продажбата и не отказвай ако някой ти предложи 3500,повярвай ми,няма да и вземеш повече и накрая й за по-малко ще я дадеш...Предложи ли някой подобна цена взимай я!fiat marea 2,4 (TD125)
Коментар
-
не съм искал да предизвиквам спорове,ако мнение е в разрезс правилата нека бъде изтрито... Но пича ,който се изказа,за колата на тати,нека знае едно,не ми е първата,не карам и а тати,по простата причина ,че тати отдавна почина и не ми завеща нищо друго освен куп гадни фашкии-наричал свой живот! Че тъй де,като не знаеш кого къде ще настъпиш не се обаждай!А човека с обявата ме е разбрал правилно,рядко се търсят нагласени коли на добри цени,най-често се купува бедничък откъм екстри модел ,но по-тънко! Ако можеш да продадеш отделно джантите с гумите може и да вземеш тая цена искаш!Но трудно се продава фиат 96-та година за 4 хилки,при тая стегнация на пазара!ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар