Марка: FiatМодел: BravoДвигател: 1.9 JTDЦена: 4200 лв.Тип двигател: ДизеловМощност (к.с.): 105 к.с.Скоростна кутия: РъчнаКатегория: ХечбекПробег: 159445 кмДата на производство: Декември 1999 г.Цвят: Светло сивОсобености: 2(3) ВратиABSAirbagЕл. ОгледалаЕл. СтъклаИмобилайзерКлиматикКлиматроникЛети джантиМеталикНов вносСерво управлениеСтерео уредбаХалогенни фаровеЦентр. заключванеДопълнителна информаия:Автомобила е нов внос от Италиа. Не е каран в България, на 159 000 реални километра. Сменено е маслото, тъй като автомобила е докаран на ход. Предните дискове + накладки са на няколко месеца. Гумите са в прилично състояние - 4бр. Мишелин. 15-ки джанти. Няма скъсано и протрито по тапицерията, не липсват детайли от интериор-екстериор. Ел. стъкла, ел. огледала, 2 Air Bag-а, регулируем волан, има забележки по двете брони, които ще бъдат отсранени. Коментар на цената. Телефон за връзка: 0899/67-57-89Снимки : 2
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo GT 1.9 JTD ЗА ТРИЕНЕ
Collapse
X
-
Днес може би ще има поправка, защото снимките ми ги пратиха и ми дадоха инфо по телефона.MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
моят съвет е да я регистрираш,така по-лесно ще продадеш,доста хора не им се занимава с разтакаването по регистрацията,а търсят регистрирана на която да сменят само талоните за половин час. Мое виждане,не ангажирам никой...е че по-лесно се продава регистрирана и обслужена кола!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:моят съвет е да я регистрираш,така по-лесно ще продадеш,доста хора не им се занимава с разтакаването по регистрацията,а търсят регистрирана на която да сменят само талоните за половин час. Мое виждане,не ангажирам никой...е че по-лесно се продава регистрирана и обслужена кола!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
emzo написа:Ако е Април 2001г ще е JTD100 Еуро3 !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар