Продавам Фиат Браво 1.4 12v 95кс 97г. 152329км,тъмно син металик,ел.стъкла,ел. огледала,имобилайзер,хидравлика,серво управление,аларма,централно заключване,застраховка,Халогенни фарове,Стерео уредба,лети джанти 14 с 2 чифта летни гуми и 2-зимни чисто нови,CD Pioneer DEH-P40MP чисто нова активна туба,Чисто нова газова Бутилка на Ловато,всичко сменено(ремаци,масла,филтри)качваш се и караш за 3600 с музиката без музиката за 3200лв може и бартер gsm 0893597575 снимки пращам по skype !!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Фиат Браво 1.4 12v 95kc Mоже и бартер
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Продавам Фиат Браво 1.4 12v 95kc Mоже и бартер
lochesco написа:качваш се и караш за 3600 с музиката без музиката за 3200лв може и бартерАлфа 156 2.4 JTD 20 V 175 кс
Коментар
-
Re: 95
lochesco написа:Приятелю много обичам разбирачи да ти кажа колата е с РЕМУСНА генерация от двигателя до края това увеличава конете да знаеш разбирач!!!!!!!!Твойта е фабрична 80 коняNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Re: Remys
lochesco написа:po evtino she ti izlezne da slojish chip ot kolkoto remysna generaciq pri mene e obratnoto no chipa stava na koli na koito moje da se sloji stiga kompiytara da go pozvoli dokato remysnata generaciq moje da se sloji na pochti vsqka kola!!!!!!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Гледай сега фирмата Remus произвеждат изпуслакелни системи на автомобили и това е марка както колата ти е марка FIAT!Иначе за чип тунинга нещо не си доразбрал!По принцип на всяка кола дето има компютър може да се сложи, иначе ако искаш да ти променят някой от оригиналните файлове на компа чрез ОБД букйса това е друго нещо.Става от 98-99 година нагоре!За това съм съгласен, че не може!Също така няма как да ти вдигне с 15 коня като махнеш старата генерация и сложиш тип "Ремус"!Пък и ако е така не ми се вярва да си я закачал на Дино за да разбереш!Успех с продажбата и се извинявам за спама.
Коментар
-
Re: Remysna generacia
lochesco написа:така значи фирмата на ремуса е NES не е слагано в България а в Италия не говорете на изуст ако не знаете нещо аман от майстори и разбирачи!!!!!!!!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар