Здравейте колеги,Да, колата е в движение и може да стигне до София без проблем, но ще трябва да се сложи фар... иначе при първа среща с полицаи ще спре
Всъщност, май на счупения фар му светят всички крушки... така че и той може да се ползва в краен случай.Аз я карам от време на време като се наложи... и няма проблем в ходовата част. Отначало гумата опираше в тази пластмаса (която се вижда на едната снимка), но след наместване с ръка се оправи. Тя се държи на една тънка метална стойка която най-вероятно е натисната от фара.Да допълня още нещо - от дясната страна на двете врати има одрано. Един колега го беше забелязал и ме пита... Това е стара травма от преди 2 години.. бяха я одрали на паркинга. Ама аз така я карам от тогава и не ми прави много впечатление... Предполагам че като се прави боя за калника може да се пръснат и вратите... Ще направя снимки отблизо и ще ги пусна...Проблеми с електрониката няма - централно, стъкла, огледала, климатик, радио, airbag, ABS.. всичко работи. Проблем с дебитомер, турбина, авансатор, 1-ва дюза и течове по двигателя няма.Колега от София се беше обадил че ще дойде днес да я взима, но днес не се обади... Така че все още се продава.Ако някой иска още снимки да казва....
![Smile](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_smile.gif)
Коментар