Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам кемпер (мотокаравана) Мерцедес снет от продажба.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коментар

Страхотна обява!!! Нямам думи Бях залепнал до монитора докато я разглеждах, а повярвайте ми никакъв интерес към кемпери нямам. Даже не знаех, че се наричат така БРАВо, колега.. ако ти не го продадеш този кемпер незнам кой, успех!

Коментар

Благодаря ти . Хубаво е кемперчето и изкарахме едно страхотно пролет-лято-есен с него миналата година. Как ми се пътувааааа....

Коментар

колега сигорно ти е спестила много парички много е готина :P

Коментар

Благодаря Ами как да ти кажа, верно спестява пари, но не точно като кръгла сума. То сумата която можеш да заделиш за почивка годишно си е една и като нямаш кемпер - почиваш примерно седмица на морето плюс няколко уикенда по селата. Ако имаш кемпер пак изхарчваш същите пари - но всеки уикенд си нанякъде, общо взето седмицата мъдриш къде да идеш, стане ли петък - палиш и тръгваш. Миналата година ВСЕКИ уикенд бяхме някъде с изключение на един, че бях грипосан. Като почнахме от април - чак до средата на ноември. Това не значи че всеки път сме минавали по 1000км де, достатъчно е и 20-30 километра да дръпнеш от града за да си изкараш страхотен уикенд. В кемпер клуба гледам че тази година много хора си карат уикендите в Гърция. Плаж на 350км от София, не се краде, спираш на крайморската алея, какво повече. В момента има едно семейство (над 70-те!), които започнаха пътешествие до къщичката на Дядо Коледа. В момента са подминали Северния полярен кръг и още по на север ще идат, някъде към два месеца ще им е пътешествието. А има и един който в момента се подготвя за пътешествие по Коледа от България, през Турция, Иран, Афганистан, Пакистан и посрещане на Нова Година в Индия на Индийския океан. И това са българи, от нашия си кемпер клуб. Не че имам претенции нашия кемпер да става за такива пътешествия, не и без значителни доработки, но веднъж хване ли те манията ти се отваря един голям прозорец пред очите и започваш да мислиш...’широко’ .Я, вече има над 2000 прегледа темата.

Коментар

ls1 написа:
              Благодаря А има и един който в момента се подготвя за пътешествие по Коледа от България, през Турция, Иран, Афганистан, Пакистан и посрещане на Нова Година в Индия на Индийския океан. И това са българи, от нашия си кемпер клуб.
              Може и в Афганистан да си остане ако ли пък го пропуснат тамошните талибани в Пакистан вече няма да може да премине.Не знам грешка ли има ,но тези две страни не са подходящи за екскурзия освен ако не си в бронирана машина и ексортиран от два три Хамъра с въроръжени до зъби войници в тях.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Е логистиката я прави в момента, нямам идея дали ще успее. Но човека направи сега декември-януари пътешествие България-Турция-Сирия-Йордания и обратно с кемпера (даже са били три кемпера), така че има опит. Аз лично не бих посмял, но като му четох пътеписа и ми увисна ченето. И още повече една нощ като висяхме до 4-5 часа на скайпа и слушахме разказите му за Петра, за ’Багдад кафе’ и т.н. Особено пък от приключението в което са се видели Израел като атакуваха палестинците и изведнъж са почнали да ги гледат на кръв всички. Но има такива хора, с душа на чергари, номади, които (с много сериозна подготовка разбира се) тръгват на подобни пътешествия.

Коментар

Поправям се, сега погледнах, маршрута който планира за тази година е Турция-Иран-Пакистан-Индия. Без Афганистан. Извинявам се.

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Working...
                                X