Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам кемпер (мотокаравана) Мерцедес снет от продажба.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Страхотен е пътеписа! То и ти си имаш дар-слово, де. Наистина много се впечатлих и го изчетох на един дъх. Само си пропуснал да се отбиеш до стената на яз. Ястребино - но пътя до там е безобразен след отбивката.С твое позволение и ъп на темата - снимка от там.
    Прикачени файлове

Коментар

Уффф... Страхотно е цялото преживяване с подобна машина. Така ми се иска и аз да съм собственик на нещо подобно, да го човъркам и подготвям за път, а след това с кеф да си спя в него... Някой ден и това ще се случи, но засега не мога да отделя пари за това удоволствие. Успех с продажбата!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

И на Ястребино ще му дойде времето . Както и на много други места из България. Миналата година осъзнах, че покрай бързината на леките автомобили сме забравили всъщност колко необятна е България. Ако спираш буквално на всеки 5км - си на абсолютно ново място, с различна панорама и гледка. Само дето винаги сме свикнали да минаваме на един дъх стотици километри и да пропускаме хиляди и хиляди интересни места. Владим, по-възможно е отколкото изглежда. Да не мислиш че и аз не съм се колебал. Казваш си - бе да не съм луд толкова пари да дам. И още след първия уикенд разбираш каква нова страница си отворил. Аз това в моя живот мога да го сравня само с навлизането на Интернет във всекидневието ми. За една нощ преди 12 години света ми се разшири от няколко улици - в един цял нов свят. Така и с кемпера. Не мога да опиша доколко насити миналото ни лято със събития, нови приятели, нови играчки.

Коментар

Коментар

Коментар

Предстои корекция на цената, засега го обявявам като ’коментар на цената’.

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Хайде един UP от мен! Вчера се върнах от къмпинг и се сетих за тази тема.Хора, купувайте кемпери и си возете гъ**вете из света!

Коментар

Мерси . Видял си значи какво е на хляба мекото .Я, над 5000 разглеждания и 100 мнения (е, доста ъп) в тая тема.

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

ъп и от мен братле 6. ОФФТОПИК-ът няма да се толерира! Отговорите на обявите трябва да са пряко свързани с обявите и да са написани точно и ясно, така че да се избягват ненужните дискусии. Ъп-ването е работа на продавача !Модераторски екип на fiat-bg.org
                                FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98

Коментар

Working...
                                X