Страхотен е пътеписа! То и ти си имаш дар-слово, де. Наистина много се впечатлих и го изчетох на един дъх. Само си пропуснал да се отбиеш до стената на яз. Ястребино - но пътя до там е безобразен след отбивката.С твое позволение и ъп на темата - снимка от там.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам кемпер (мотокаравана) Мерцедес снет от продажба.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Уффф... Страхотно е цялото преживяване с подобна машина. Така ми се иска и аз да съм собственик на нещо подобно, да го човъркам и подготвям за път, а след това с кеф да си спя в него... Някой ден и това ще се случи, но засега не мога да отделя пари за това удоволствие. Успех с продажбата!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
И на Ястребино ще му дойде времето . Както и на много други места из България. Миналата година осъзнах, че покрай бързината на леките автомобили сме забравили всъщност колко необятна е България. Ако спираш буквално на всеки 5км - си на абсолютно ново място, с различна панорама и гледка. Само дето винаги сме свикнали да минаваме на един дъх стотици километри и да пропускаме хиляди и хиляди интересни места. Владим, по-възможно е отколкото изглежда. Да не мислиш че и аз не съм се колебал. Казваш си - бе да не съм луд толкова пари да дам. И още след първия уикенд разбираш каква нова страница си отворил. Аз това в моя живот мога да го сравня само с навлизането на Интернет във всекидневието ми. За една нощ преди 12 години света ми се разшири от няколко улици - в един цял нов свят. Така и с кемпера. Не мога да опиша доколко насити миналото ни лято със събития, нови приятели, нови играчки.
Коментар
-
Humppa
Хайде един UP от мен! Вчера се върнах от къмпинг и се сетих за тази тема.Хора, купувайте кемпери и си возете гъ**вете из света!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар