не и е мястото тук ,и не ми казвай как да коментирам батка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Vw Polo 1.4i 16V - Бартер за бегачка
Collapse
X
-
Извинявам се но чета темата от начало до край и за мен тази цена е не реална преди 3 ,4 дена един приятел си купи Голф 4-ка 1,9 TDI всички екстри без кожа 2000 година за 5300(колата е в перфектно състояние), а ти на това Поло му търсиш 8000лева(май колата не ти е за продаване).Че те пасатите 2000 година вървят по 6000-7000лева. ти направо утрепа коня с лопатата.Не искам нещо да те засегна всеки има правото да си определя цената но според мен скоро няма да я продадеш тази кола.О забравих че продаваш немска кола при тях цените са нелогични.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
Поло за 8000.... перфектен голф 4 ТДИ за 5300... господи това край няма!! Тук не съм сигурен, че някои би разменил нещо над 120к.с. за Поло 75 понита... евентуално някой който досега е юркал купето се и вече минал 35-40г. ама тогава пък по-скоро семейна кола трябва а на 3враткаВсе пак успех... ще с следя с интерес дали ще го шитнеш за тези пари...да не забравиш да се похвалишlove sux true love swallows
Коментар
-
Само оспамихме темата на човека,то се вижда че колата нему е за продаване.Фен съм на италянската школа по принцип ,но тая алфа по нагоре за 10000,който я вземе след 1 година каране ще му е стъпила на 15000.Преди време шефа търси 6 месеца перфектната 156-ца и я намери.Много варвят алфите,ама са за хора с пари и свободно време.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
еми лукс аси има цена. ще стъпи на 15 ако е някой курник. ако е машина на малко километри няма да пипа нищо. да я вземеш на 100 000 с един предостатъчно мощен двг, дето не се товари да я носи и ела ме виж как до 300 000 ще съм сменил 2 пъти предницата и 20 пъти масло и възд филтър и тва е.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Re: манов
manov1 написа:Модераторите да заключат темата наи добре .Мен ме заключиха в ФОЛСВАГЕН ФОРУМ с моето пунто.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
pakumba написа:еми лукс аси има цена. ще стъпи на 15 ако е някой курник. ако е машина на малко километри няма да пипа нищо. да я вземеш на 100 000 с един предостатъчно мощен двг, дето не се товари да я носи и ела ме виж как до 300 000 ще съм сменил 2 пъти предницата и 20 пъти масло и възд филтър и тва е.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
svetkos_ написа:manov1 написа:Модераторите да заключат темата наи добре .Мен ме заключиха в ФОЛСВАГЕН ФОРУМ с моето пунто.>>JDM<<
Коментар
-
rollin написа:svetkos_ написа:manov1 написа:Модераторите да заключат темата наи добре .Мен ме заключиха в ФОЛСВАГЕН ФОРУМ с моето пунто.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар