Колеги звънкайте директно на собственика и се пазарете! Може и да ви я даде на 2200-2500 лв.0877573737
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto 2002 1.2 TUNING 2300лв.
Collapse
X
-
Tornado написа:pecata написа:Продавача след 1 седмица ще се съгласи да го даде за 2000лв.То е ясно че човека иска да се отърве от лявата дирекция.Заслужава си парите пунтото,аз бих го взел,ама да знам че ще ми обърнат волана качествено,та и не 1000,а и 1500лева бих дал,ама май няма на кой да ги дам.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Ако не беше с този десен волан го отнасяхbrava 1.412v Punto1.1 Nissan Stanza Punto 1.2i 16v Sporting 2000
http://www.bmwpower-bg.net/forums/vi...c.php?t=115270
Коментар
-
пунтото е доста добро и въпреки че е с дясна генерация под 2 бона не трябва да пада според мен,а ако бях карал кола с десен волан и имах нужната трениворка бих го взел веднага,но иначе да го взимам да почвам да са уча мерси,работата ми е свързана с шофиране а колата си е с ляв волан и ако зема да са уча на десен ши са омешат здраво работите иначе красива кола дано да я продаде приятеля ти и то на разумна цена не на някой с смешен коментар от сорта "дай да ти дам 1000 и да са прегръщаме" ако спамя се извинявамsame shit different day
Коментар
-
Re: Punto 2002 1.2 TUNING 2300лв.
Колега едно ъпче и от мен за хубавото Пунто.Не го продавай под 2000лв.,ако не си на зор.Има хора който ще го оценят и ще го купят.Аз карам и с ляв и десен волан.Всичко е въпрос на настройка.Все още съм жив и здрав и продължавам да твърдя,4е автомобилите от острова са много по-добре подържани от "джамбазките" автомобили обрани от моргите на Европа.Успех с продажбата!!!!!!!Honda HR-V Vtec 4x4 2001g.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар