Дата на производство май 1995 г. Тип двигател Бензинов Мощност (к.с.) 55 к.с. Скоростна кутия Ръчна Категория Хечбек Пробег 145000 км Цвят Тъмно сивОсобености: Външен Вид2(3) Врати, Аларма, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Застраховка, Имобилайзер, Центр. заключване, Затъмнени стъкла с Американско фолио с 5 години гаранция , Подлакътник - барче , Спортен Волан, мини Дефлектори на 2те врати , Бленди на Фаровете, подсилени крушки на фаровете - бял цвят, Ляти джанти и не на последно място перфектно СД пайнер Дех-П5700МП с дистанционно , Добро музикално оформление и колони ,както и Подарък 4 гуми 13-ки (2 зимни и 2 всесезонни с железни джанти ). Колата е карана от непушач ! Техническа Част:В Отлично Състояние ! Това не подлежи на съмнение , при желание всеки, който иска може да се убеди в това . Сменени като се почне от основните : масло,ремъци, филтри , реглаж на предница след смяна на Цялата предница (амортисьори - двата газово-маслени, накладки, предни лагери за главини , външни накрайници , тампони на Макферсон, гарнитура за глава , гумички на клапани , гарнитура за капак ) . Отново повтарям , че който се усъмни в едно от горепосочените сменени консумативи , може да се свърже с мен , за оглед на място от негова страна и потвърждение нагледно ! Всичко е сменено съвсем наскоро ! Откъм Документи колата е изрядна , платена гражданска , технически преглед , според мен , това е Наистина една добре поддържана кола , остава Вие да се убедите в това !Ето и снимки :http://www.snimka.bg/album.php?album...132612Цена 3000 лв Цена за бартер 3500 лв. съгласен съм за чист бартер или с 500 лв доплащане от моя страна за Браво пунто мк2 , тигра , или алфа 146 ,не отказвам и други предложениятел. 0886126400София
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продава Се Фиат Пунто Бартер нова цена Продадена
Collapse
X
-
когато купих колата от Италия , я получих така с този капак ,не ми се занимава с него ,времето ми е малко натоварено , а броните с една боя , или един силиконов спрей от мен и ще лъщят като нови , тапицерията е много запазена, единственото което планирах е едно пране на седалките като се затопли малко
Коментар
-
аиде малко по реално бе колеги 95 та година без климатик на 150 хил км реални или не.. :D за 3500лв... мк2 с климатик след 2000г. вървят по 4 ри хилки.. разбирам ,че всеки иска си земе парите за колата ама вече видях 20 теми с изхвърлени цени.. и все пак колата е хубава успех с продажбата ...Fiat Punto 1.2 75hp 95.
Коментар
-
Виж сега колега всеки иска да си купи кола , евтина и как се вика "сядаш , караш и не мислиш за каквото и да било " . Така ли е ? Пунтото вярно е без климатик , и е 95 но това знаеш ли че ще го установиш Само и Единствено по документи ??? мисля че съм се постарал що годе да изглежда добре визуално , но най-поддържана е по отношение на Ходовата част , а това е най-важното за автомобила . Аз лично давам гаранция ,че Фиата няма да тропне скръцне или нещо по нея да се счупи поне 1 Година . Който иска да я вземе - добре ще направи и ще се убеди в това , който не иска - вместо да Спами темата ,спокойно може да я подмине ,ако нещо не му изнася , всеки е наясно с цените на автомобилите ,така че коментарите и критиките тук са излишни
Коментар
-
nikolay_velinov написа:Виж сега колега всеки иска да си купи кола , евтина и как се вика "сядаш , караш и не мислиш за каквото и да било " . Така ли е ? Пунтото вярно е без климатик , и е 95 но това знаеш ли че ще го установиш Само и Единствено по документи ??? мисля че съм се постарал що годе да изглежда добре визуално , но най-поддържана е по отношение на Ходовата част , а това е най-важното за автомобила . Аз лично давам гаранция ,че Фиата няма да тропне скръцне или нещо по нея да се счупи поне 1 Година . Който иска да я вземе - добре ще направи и ще се убеди в това , който не иска - вместо да Спами темата ,спокойно може да я подмине ,ако нещо не му изнася , всеки е наясно с цените на автомобилите ,така че коментарите и критиките тук са излишниFiat Punto 1.2 75hp 95.
Коментар
-
малко жиеят от тях , и много се опитват ся то има балъци дето са купвали ,но уж тука в тоя форум е напраен да не се лъжем според мен никои нормален няма да даде 3500 за кола без клима . при полужение че за 4 ри хилки си земе след 2000 г с доста повече екстри и все пак има хора дето не даржат много на тия неща като мене :D тфа е мое лично мнение спирам да ти спамя :D:DFiat Punto 1.2 75hp 95.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар