Продавам:Марка:Алфа РомеоМодел:146 1,6 TS JuniorДвигател:1.6 TSДата на производство:09/1998г. Първа рег. 01/1999г.Пробег:234000 км.Цвят:черенЕкстри:стандартните за модела, без ал. джанти.Други:vin zar93000002199122Забележки: По колата има следи от градушка - на предния капак 1, на тавана... малко повече. Не са много видими, но трябва да се знае. Откакто я докарах на самоход от Германия съм сменил катализатора с резонаторно гърне 1 мека връзка и датчик на колянов вал. Още не съм я регистрирал, не съм сменявал масла и филтри (само въздушния смених).Цена:4200За контакти: 0887 954896 - Петър Тилев0746 22775 - дом.Колата се намира в Сандански. Това е. Ако имате въпроси, питайте.Снимки: http://s243.photobucket.com/albums/f...LEV/ALFA%20TS/Нова цена 4000лв.По- нова цена 3800лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Алфа Ромео 146 1,6ТС Джуниър
Collapse
X
-
Колега какво да ти кажа, ценичката ти е висока, иначе обявата е добре написана и има хубави снимки, от които се вижда, че тапицерииката е много занемарена, а и бомбетата са много изгнили, което вече е притеснително. Няма рег. и екотакса не е плащана и консумативи не са сменяни, ако човек я вземе на тази цена ще стъпи над 5000лв. при всички положения.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
манов
съгласенсъм с колегата за цената виж това http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=39877 ако решиш нещо да промениш цената и се интересуваш от бартер можеш да ми пишеш на лияни.
Коментар
-
van_dal написа:Колега какво да ти кажа, ценичката ти е висока, иначе обявата е добре написана и има хубави снимки, от които се вижда, че тапицерииката е много занемарена, а и бомбетата са много изгнили, което вече е притеснително. Няма рег. и екотакса не е плащана и консумативи не са сменяни, ако човек я вземе на тази цена ще стъпи над 5000лв. при всички положения.ALFA ROMEO 155 1.8 TS `94 SILVERSTONE LPG продадена
ALFA ROMEO 155 1.9 TD `96 -на брат ми дизела
146 1.6TS Junior '99
Коментар
-
Така. Колата вече е с обслужен агренаж, сменена водна помпа и презацепени валове с пети. Още Не съм сменил маслото и масления филтър и не е регистрирана. С регистрацията изчаквах, ако се намери купувач направо той да си я регистрира, но...ако не утре, то до понеделник- вторник и това ще стане.ALFA ROMEO 155 1.8 TS `94 SILVERSTONE LPG продадена
ALFA ROMEO 155 1.9 TD `96 -на брат ми дизела
146 1.6TS Junior '99
Коментар
-
PEPI-2ALFA написа:Колата вече е регистрирана, с годишна винетка и нови чистачкиFiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар