Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Alfa Romeo 156 1,9 JTD 8V - ЗА ТРИЕНЕ!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ivchotr написа:
    в онзи сайт, в който си качил снимките, има алфа 2002 г. за 5 бона. при това изобщо не изглежда като трошка. твоята трябва да е с позлатени детайли, че да и искаш двойно. успех в продажбата, обаче се съмнявам да стане скоро на тази цена. дали народът е мизерен, както си се изразил по-горе, щото не дава колкото ти се иска, е друг въпрос. да не забравяме, че колите все пак са си купчина ламарини на четири колела и не си заслужава човек да се впуска в приключения, само за да покаже на другите, че има пари.
    Купи си я, пък може и верно да и позлатиш детайлите, че тя не е евтина за поддръжка като Типото
    Alfa 156 SW 1,9 JTD'03
    Fiat Punto 1,2'98

Коментар

Тук за частите на Типото си прав - евтини са и ги има предостатъчно. При това съм забелязъл, че почти не се чупи за кола на неговите години. И върши прекрасна работа за цената си. Аз и за това го карам. Виж, Алфата си е гъзария. Е не като някои наистина скъпи коли, ама все пак... Така, че успех с продажбата.
      Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
      Suzuki GSX 1100 E 1985 г.

Коментар

ivchotr написа:
        Тук за частите на Типото си прав - евтини са и ги има предостатъчно. При това съм забелязъл, че почти не се чупи за кола на неговите години. И върши прекрасна работа за цената си. Аз и за това го карам. Виж, Алфата си е гъзария. Е не като някои наистина скъпи коли, ама все пак... Така, че успех с продажбата.
        Моето момче, аз съм карал Дедра 8 години (тя е едно преоблечено Типо) и трябва да ти кажа, че доста се трошеше Верно че са и евтини чарковете, но все нещо се разваляше щото беше стара също като твоето Типо, така че успех с карането
        Alfa 156 SW 1,9 JTD'03
        Fiat Punto 1,2'98

Коментар

Working...
        X