Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Alfa Romeo 156 1,9 JTD 8V - ЗА ТРИЕНЕ!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Май си прав, няма средна класа в БГ и се карат само коли под 5000 лв. или над 20000... Пука ми, ще си я карам. В общи линии намерих нужните ми парични средства, така че не ми е спешно да я продавам вече. Мерси за подкрепата.
    Alfa 156 SW 1,9 JTD'03
    Fiat Punto 1,2'98

Коментар

Който си я купи ще прави така от кеф:
      Alfa 156 SW 1,9 JTD'03
      Fiat Punto 1,2'98

Коментар

Близо съм до окончателното решение да си я запазя за лична употреба. Прочее, колата е регистрирана на фирмата ми и се продава с фактура за реалната стойност.
        Alfa 156 SW 1,9 JTD'03
        Fiat Punto 1,2'98

Коментар

RPWWD написа:
          Близо съм до окончателното решение да си я запазя за лична употреба. Прочее, колата е регистрирана на фирмата ми и се продава с фактура за реалната стойност.
          Колега,колата ти е много добра и ти пожелавам да си я продадеш,но в момента е времето на купувача.Времето на продавача завърши лятото на 2008-ма.Не е виновна средната класа,че е малко.На запад и в USA е много,но положението е същото и по-зле даже.Тази криза е много особенна-за едни е криза,за други е prosperity.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
            RPWWD написа:
            Колега,колата ти е много добра и ти пожелавам да си я продадеш,но в момента е времето на купувача.Времето на продавача завърши лятото на 2008-ма.Не е виновна средната класа,че е малко.На запад и в USA е много,но положението е същото и по-зле даже.Тази криза е много особенна-за едни е криза,за други е prosperity.
            На запад и в Щатите кризата се изразява в това, че вместо да си сменят колата на 3-4 година, ще го сторят на 5-6 тата. Не знам за кви купувачи ми говориш, като колите от този ценови клас и на тези години и преди не вървяха В момента "времето на купувача" се изразява в циганско пазарене да си купи кола от 5000 лева за 4500. Всичко опира до пари в крайна сметка, никой не кара 13-15 годишна бангия от добро. За другите, които могат да отделят някой лев в повече, и да си спестят много досадни ремонти и главоболия - up!
            Alfa 156 SW 1,9 JTD'03
            Fiat Punto 1,2'98

Коментар

Alfa 156 SW 1,9 JTD'03
              Fiat Punto 1,2'98

Коментар

@RPWWDС тази твоя констатация:" като колите от този ценови клас и на тези години и преди не вървяха В момента "времето на купувача" се изразява в циганско пазарене да си купи кола от 5000 лева за 4500"мога да ти кажа че не отговаря въобще на истината.Я вземи за експеримент пусни една обява че продаваш Ауди А3 или Ауди А4 на същите години като твоята и по-скъпа с 2-3000 лв,да разбереш как ще ти счупят телефона от звънене.Други са причините за да не можеш да я продадеш твоята,но трябва малко анализ да направиш.Да не помислиш,че съм голям привърженик на ВАГ-колите.Просто това е факта-казва се психология на пазара и трябва за добро или лошо да се съобразяваме с нея.Аз лично съм доволен от тази психология-карам си евтини италиански коли-трудно продаваеми.

Коментар

Айде да не си говорим за Аудита, че ортака ми който кара само такива коли, си купи преди 4 години А4 2001-ви набор за 25000 лева и след кански мъки миналата година пролетта едва го продаде за 13000, след смяна на сцепена глава на двигател, смяна на турбо, и една камара проблеми с тая пикня наречена помпа-дюза Леля ми пък вече цяла календарна година не може да продаде две С класи Мерцедес (2001 и 2003-та година), пък ти ми говори за психология на пазара - истината е че българинът е беден, което не е порок разбира се Който може да отдели някой лев и да види що е то сравнително нова и много запазена кола и какво е усещането в нея, да заповяда.
                  Alfa 156 SW 1,9 JTD'03
                  Fiat Punto 1,2'98

Коментар

RPWWD написа:
                    Айде да не си говорим за Аудита, че ортака ми който кара само такива коли, си купи преди 4 години А4 2001-ви набор за 25000 лева и след кански мъки миналата година пролетта едва го продаде за 13000, след смяна на сцепена глава на двигател, смяна на турбо, и една камара проблеми с тая пикня наречена помпа-дюза Леля ми пък вече цяла календарна година не може да продаде две С класи Мерцедес (2001 и 2003-та година), пък ти ми говори за психология на пазара - истината е че българинът е беден, което не е порок разбира се Който може да отдели някой лев и да види що е то сравнително нова и много запазена кола и какво е усещането в нея, да заповяда.
                    Ами колега ти сам си отговаряш на въпросите които задаваш без да се усещаш.Това не е добра прогноза.....Казваш преди 4 години,което ще рече кола на 4 години Ауди А4 купена за 25000 лв.Както виждаш има купувачи на такива коли и то не са малко.Не се купуват само коли под 5000 лв както твърдиш.Купуват се и коли за 50000 евро.Не коментирам качеството на колите а факта кои коли как се продават.Ако беше с Ауди,до сега да си забравил,че си го продал.Това е факта,а не дали е добра кола,помпа-дюза или нещо друго.Ако това не го разбираш,какъв търговец си??

Коментар

Пропуснах да спомена, че аудито се продаваше 2 години, пък после човека си купи А6 2006-ти набор за много пари от Германия, но той е в друга лига още по наследство Както и да е това е Фиат, а не Ауди форум затова съм я пуснал тук. Предполага се, че хората пишещи тук са фенове на италианските автомобили, та все ще се намери някой който да може да си позволи нещо различно от "наточена" бангия 98-99 набор, която да ремонтира нонстоп
                      Alfa 156 SW 1,9 JTD'03
                      Fiat Punto 1,2'98

Коментар

Alfa 156 SW 1,9 JTD'03
                        Fiat Punto 1,2'98

Коментар

Alfa 156 SW 1,9 JTD'03
                          Fiat Punto 1,2'98

Коментар

Alfa 156 SW 1,9 JTD'03
                            Fiat Punto 1,2'98

Коментар