извинявам е предварително ама за мене тая кола има мн сериозен проблем и човека гледа отчаяно дасе отърве от нея....аз не знам JTD да се продава толкова евтино един приятел си взе миналата година такова браво за 5500 и беше супер осрано а представям си тва кво ще е....поне неедей набутва хората с такава кола...на мене ако някой ми пробута такава кола имам един мн хубав крак от маса в колата и докато не го счупа в главата му няма да спра да го удрям...защото и за 2000 да я дадеш тва пак са пари и всеки мн добре знае как се изкарват пари
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво GT 1,9 JTD 2000г. 3500 лв, Топ оферта ПРОДАДЕНА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
за тва през 2 месеца колите ни са в сервизите...щото постоянно си прехвърляме кочините...никой не поддържа кара докато каталяса и после колеги бартер или 3500 лева за кола 2000 година със всички екстри....за тва ше караме счупени коли докато не променим манталитета си...Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
mitkosoft написа:за тва през 2 месеца колите ни са в сервизите...щото постоянно си прехвърляме кочините...никой не поддържа кара докато каталяса и после колеги бартер или 3500 лева за кола 2000 година със всички екстри....за тва ше караме счупени коли докато не променим манталитета си...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Извинявам се за клепането по темата на човека,но малко ме дразните вие нямате угодия.Сега пък евтина била колата незнам си ква била ми аз за мойта като сам я подаржал от до и продължавам така и няма почти никакви забележки кво ще стане ако я пусна на 4300лв???Пак ще уплюете темата!!!Иначе съм съгласен,че има хора който само карат и после я набутват на хора на който искат колите да са им наред от всякъде,но колегата е прав гледаш караш и ако искаш купуваш.Извинявам се за спама-модераторите могат да го изтрият,ако преценят...Fiat Bravo 1i6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар