Колега, писал си борд-компютър. Имам въпрос - как виждаш моментния разход, средния разход, и разхода от началото на пътуването. На голфпвете например ги виждаш като натиснеш копче на лоста за чистачки. Как ги виждаш на борд компютъра на това Браво?
Колега аз продавам кола, не съм енциклопедия Виждам, че си фен на голфовете, можеш да се ориентираш към един друг форум, вместо да спамиш темата
Като продаваш кола, поне подай вярна информация, а не подлъгвай евентуалните купувачи с неверни данни, с цел да имаш повече екстри в колата. Ако смяташ че постът ми наистина е спам, използвай копчето "Доклад" , и помоли мод. екип да ми изтрие поста. ФИАТ Браво/а няма борд-компютър, който да показва моментен, среден, общ разход, време на пътуването, и др, в нито една своя версия
Тъй като виждам, че идеята ти е да се правиш на остроумен, ще ти кажа, че има борд компютър, като почти всяка кола след 90-та година, но няма датчик за измерване на разхода. Както виждаш никъде не съм писал, че има такъв датчик, така че не подвеждам никой. Смятам разговора с теб за приключен, тъй като от самото начало знам, че не си потенциален купувач.
Коментар