Абе всичко е хубаво на тези вектри здрав двигател(бих казал железин) добро окачване,ефтини части но едно им куца раждата най-много отзад на калниците хваща инача тази е голяма лъскарка.Колега успех с продажбата дано я вземе някой който ще подържа добре.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Опел Вектра А 1.6i - 1600лв нова ГО
Collapse
Заключена тема
X
X
-
тази даже е Австрийка, не е от Италия, но едно време в Булвария на първия преглед, казаха, че е мазана с нещо отдолу, не е с фабричното покритие и за това се е запазила толкова дълго, сега има малко ръжда по веждите, и по предния десен калник(повърхностна е).не е толкова лъскава, просто е поддържана и работи безотказно, а частите наистина са смешно евтини, термостат - 15лв, биелетка - 10..просто 4 коли са ни много и тази като най-стара и е време да отиде при някой друг мераклия..мога да дам информация за всяко зареждане на колата с бензин, за всяка част закупена, ремонти, масло.. и т.н.A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT написа:тази даже е Австрийка, не е от Италия, но едно време в Булвария на първия преглед, казаха, че е мазана с нещо отдолу, не е с фабричното покритие и за това се е запазила толкова дълго, сега има малко ръжда по веждите, и по предния десен калник(повърхностна е).не е толкова лъскава, просто е поддържана и работи безотказно, а частите наистина са смешно евтини, термостат - 15лв, биелетка - 10..просто 4 коли са ни много и тази като най-стара и е време да отиде при някой друг мераклия..мога да дам информация за всяко зареждане на колата с бензин, за всяка част закупена, ремонти, масло.. и т.н.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Здравейте колеги,имах преди време един пост във форума, защо няма да си продам колата във форума. Тази тема е пълно потвърждение на това, което исках да кажа тогава. Добре, продава се кола, пише коя година, пише 2000лв. ОК. И се почва - ама има малко ръжда, ама малко е протрита тапицерията, ама, ама, ама... Че вие за 2000лв какво искате, кола с найлоните от магазина. От друга страна - много е хубава, успех с продажбата. И какво става-една говорилня . Ако някой лично се интересува-има телефон, вдигаш, гледаш и ако се разберете за цената - купуваш.Човека е безкрайно коректен (не го познавам лично!), написал е всичко, изпаднал е в такива подробности, за които повечето от вас не са и чували,има утечка, интересувал се е и я е отстранил.Така трябва. А пък на който му е скъпо-да не купува.Фиат Брава 1.6 16в 103 к.с.
Fiat Punto 2 1.9 JTD 80 h.p.
Коментар
-
Леле като знам как си гледаш Бравото и чета какво си писал, съм повече от склонен да вярвам за състоянието на колата....а на който не му харесва цената-просто да не спами темата.... Колата изглежда адски добре, почти на 100% съм сигурен, че поддържана на ниво и дано да се намери някой да отцени всичко това. Успех от мен и един UP...FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар