Колега наистина е така колата е доста подържана.Колата е с платено автокаско 552 лв., с платена ГО 140 лв., платен данък 200 лв. и като погледнеш реално колко струва колата 6000 лв., като отук наттатък ако почна да смятам и основните консумативи които се сменяват задължително които вече са сменени какво става вземаш кола за ........ не ми се говори ама наистина е така, а повечето хора гледат само цената и друго не ги интересува, пък после като вземат некоя барака на тънки пари и си трошат глава и се чудят какво да правят ама вече е късно и всеки си носи последствията.Ама какво да кажа всеки си има право на избор и на мнение така, че товае реалността.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продава се Алфа Ромео 156 1,8 ТС
Collapse
X
-
ADO198 написа:Колега наистина е така колата е доста подържана.Колата е с платено автокаско 552 лв., с платена ГО 140 лв., платен данък 200 лв. и като погледнеш реално колко струва колата 6000 лв., като отук наттатък ако почна да смятам и основните консумативи които се сменяват задължително които вече са сменени какво става вземаш кола за ........ не ми се говори ама наистина е така, а повечето хора гледат само цената и друго не ги интересува, пък после като вземат некоя барака на тънки пари и си трошат глава и се чудят какво да правят ама вече е късно и всеки си носи последствията.Ама какво да кажа всеки си има право на избор и на мнение така, че товае реалността.Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
alvanovo написа:ADO198 написа:Колега наистина е така колата е доста подържана.Колата е с платено автокаско 552 лв., с платена ГО 140 лв., платен данък 200 лв. и като погледнеш реално колко струва колата 6000 лв., като отук наттатък ако почна да смятам и основните консумативи които се сменяват задължително които вече са сменени какво става вземаш кола за ........ не ми се говори ама наистина е така, а повечето хора гледат само цената и друго не ги интересува, пък после като вземат некоя барака на тънки пари и си трошат глава и се чудят какво да правят ама вече е късно и всеки си носи последствията.Ама какво да кажа всеки си има право на избор и на мнение така, че товае реалността.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар