-климатроник-абс-кожен салон - бяла алкантра-пълен ел. пакет, ел.стъкла 4 броя, ел. огледала+ел. прибиране-лети джанти-централно заключване-пълно каско-хидравлика-газова уредба-стерео мп3+двд плеар+бас бокс-халогени-кожен волан-кожен скоростен лост-еърбег- 1 бр.-комби-подлакатници - 2 бр.-винетка-го до ноември-2008-колата е 1995г-139 конски сили-тъмно зелена-абсолютно всички екстри за модела-така колата я имам вече 1 година и нямам никакви забележки от нея по отношение на ергономия,вървене и каквито и да е проблеми направена и цялостна профилактика единствената забележка е ожулване на преден ляв калник,всичко по колата си работи на газ е много икономична бутилката събира 17литра газ и минавам с нея извън градско-200 км., градско - 150 км.,климатроника е зареден май месец оправих му осветлението и е безупречен,двигателя е без забележка голяма бегачка учудващо бе за мен как се ускорява и то в комби версия,има си и багажници на тавана просто съм ги махнал сега,има дребни забележки по боята .-цената на колата е 4300 лв.+коментар само на място,мисля цената ми е напълно реална ,като гледам по родните тържища какви таралястници се продават за същите пари че даже и повече,а с тази покупка вие получавате кола готова за каране без нужда от смяна на консумативи за следващите 30-40 000 км.-колата се намира в самоков оглед по-всяко време след уговорка-тел.: 0898/789-169, 0885/838-712 - светлъо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам си комбито - Дедра 2000 16V-3200лв
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар