Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Фиат Стило.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Фиат Стило.

Здравейте,
    Над 10 години имам Фиат Стило, което е внесено от познат, около 100к км са навити в България и в момента е на 300к изминати.
    2004-та година, 80коня, 1.9 JTD.

От над година не се кара, тъй като от нашите ми изпадна друга кола, която ми е по-удобна. Не го продадах досега, тъй като ме е жал, понеже не мога да му взема много пари, а колата си се движи без проблем.
    Абсолютно тъпо е да я дам за скрап, при положение, че до последно съм я поддържал добре и няма проблеми.

Може да видите мненията ми тук, за да видите какви проблеми е имала. Пиша честно какво е състоянието.

В момента само я припалвам от време на време, тъй като не я ползвам и не са й платени застраховка и винетка.

Един проблем от мен забелязан има, който не съм решил откакто я имам. Има малък теч на радиатора към купето и когато се пусне парното малко мирише на антифриз, докато се изпари. След това не се усеща. Не съм го оправил, защото всички майстори ми казаха, че е много малко и мога да си карам така, а за да се оправи трябва да се свали таблото и са много разправии, на майсторите не им се занимава. Доливам антифриз по 50-100мл на година! Което е нищо. Двигателят както може да се очаква е перфектен. Не я бях палил 3 месеца през зимата и запали от раз.
    Click image for larger version

Name:	IMG_20231105_133106896_HDR.jpg
Views:	20
Size:	4,35 MB
ID:	2762920
    Има нов акумулатор, на 1 година, купен малко преди да я "зазимя".

Има ръжда, от едната страна на прага има дупка.

Преди да залежи са й сменени дискове и накладки.

Цената, която й искам е 1700лв.

Смятам, че има живот в нея още някоя година, тъй като двигателят е в много добро състояние, масло никога не съм доливал, изобщо не намалява между смените.

Намира се в Пловдив.

Разбира се, сега е малко прашасала, защото стои на открито без да се кара. Който има интерес ще пратя още снимки.

Пишете ми ЛС или на тел. О89746189О

Working...
X