Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo 159 1.9 JTDM SW

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Alfa Romeo 159 1.9 JTDM SW

Здравейте, колеги !
    Повечето от вас не ме познават, но някои може би знаят главоболията ми с моята Алфа. Е колкото и да се мъча не можах да стана Алфа Ромео фен. Цените на частите ме докараха до тотален фалит вече теглих 2 кредита за ремонти и предстои трети кредит, вече не издържам ! По-надолу ще опиша какво съм правил по колата !

Марка: Alfa Romeo
    Модел: 159 Sport Wagon
    Двигател: 1.9 JTDm 150 к.с.

Дата на производство: 2006 година
    Пробег: 192 000 км.
    Цвят: Тъмно сив металик(графитен)
    Екстри:
    - ASR, VDC
    - Двузонен климатроник
    - Асистент за потегляне по наклон
    - Борд Компютър
    - 6 степенна скоростна кутия
    - Фарова за мъгла
    - Ел. Управление на фаровете
    - ABS
    Други:
    - Светла тапицерия на салона
    - Винетка за 2017 година

Забележки:

По колата има за смяна 2 долни носача(между 330 и 550 лева на бройка) и механизма за ел. стъклото на задна лява врата.

По колата са сменяни следните неща:
    - Гарнитура на глава - безплатно от автокъщата поеха ремонта
    - Горен десен носач - 240 лева
    - Всички ремъци и ролки - 670 лева
    - Кормилна рейка - 1000 лева с труда внос от Италия понеже в България не намерих тогава.
    - Премахнат DPF и EGR, софтуерно и хардуерно от Extreme Service София ! Цена 350 лева !
    - Колата е с изцяло права генерация. Няма никакви гърнета. Задното си го пазя така, че евентуалният купувач ще си го вземе !
    - Зимни Гуми 4 броя втора употреба DOT 2014 ! Цена 360 лева !

Просто с цената на тея носачи ме отказаха да притежавам колата за мен е подигравка един винкел да струва 500 лева, който ако съдя по Фиата който имах преди го сменях поне веднъж годишно само, че там струваше 70 лева. Няма нищо под 500 лева като части.
    Фаровете и те са за смяна понеже рефлекторите им са изгорели на късите. Пак светят но не достатъчно...мисля, че това е най-искрената обява на която сте попадали. Целта ми за продажбата не е заминаване в чужбина или минаване в по-горен клас...напротив искам да сляза в по-долен клас понеже не обичам да ми се подиграват с цени на части. Иначе освен изброените неща всичко останало по колата е перфектно.

Цена: 7300 лева.

Купувал съм я за 8900 на 22.03.2016 година.

Колата в момента има нужда от инвестиция в размер на около 800-1000 лева за да стане перфектна, в състоянието в което я взех миналата година !

За контакти: Лично съобщение или на 0887 44 77 14.
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Working...
X