Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Marea Weekend HLX 2.0 20V за ремонт

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Marea Weekend HLX 2.0 20V за ремонт

След дълги години служба дойде време да се разделя с Фиата.Продавам го защото при прескачане на зъб удари всички смукателни клапани и главата е за ремонт.Колата е с работещ климатик, чисто нови летни гуми Fulda на по-малко от 1000 км и най-важното с винетка .Маслото и всички филтри (без горивен) са сменени на 05.05.2016 и с тях е изминала не повече от 20 км.Има газова уредба BRC Just с бутилка на мястото на резервната гума (47 литра). Разхода на гориво може да се види в подписа ми.Към нея давам 4 бр зимни гуми (2 бр Kormoran и 2 бр BFGoodrich) + 4 броя летни Dunlop SP01. Всичките 12 гуми са с размер 195/60/15.Колата е със запазен салон, но както всяка 20 годишна има забележки както вън, така и вътре.Продава се без никакви аудио компоненти.Цената е 1000 лв, като подлежи на коментар само на място. Намира се в с. Първенец, обл. Пловдив.За контакт: ЛС или тел. 0885 24 85 49 - Светлин
    FIAT Marea Weekend HLX 2.0 20V (147 hp)
    LPG System BRC Just

Колата има два ключа, допълнително сложена аларма с две дистанционни управления и централно заключване.Ето и снимки:
    Прикачени файлове
    LPG System BRC Just

Коментар

Офертата е валидна докато си купя друга кола. След това ще се продават само новите гуми
      LPG System BRC Just

Коментар

Колеги, купих си кола. Мареата до петък трябва да съм я разкарал. Ако никой не прояви интерес, отива за скрап. Ако междувременно някой си хареса някоя лесносваляща* се част, да ми пише, но по-рано, за да имам време. * - фарове, стопове, кори на врати, странични огледала.
        LPG System BRC Just

Коментар

Замина си фиата (RIP). Темата може да се заключи.
          LPG System BRC Just

Коментар

Working...
          X