Колеги, здравейте! Реших да се разделям с Фичу Пунтаков поради закупуването на нова кола. Количката я купих от приятел аз съм трети собственик. Внесена е в България през 2003г. тогава е била на стотина хиляди останалите са навъртяни тука мисля, че километража не е връщан. С нови номера е понеже преди беше СО. Сменил съм доста неща няма да изреждам сериозни ремонти не съм правил. По колата всичко е изправно и работи все пак всеки ден си возя детето в нея. Смело твърдя, че двигателя е перфектен който желае идва врътва ключа и се убеждава сам. Карам само с масло Elf и само филтри на Tecneco. На минус 18 пали без да се замисля акумулатора го купувах миналата година. Лятото съм сменил копмлект ангренаж, водна помпа и всички ролки с ремък пистов механизъм (щуреца го няма вече). последно съм сменил крайно гърне, предни накладки, тампони на стаб. щанга, кормилен външен десен накрайник и филтър купе. Скоро предстои смяна масло и филтри. Четири зимни гуми, като предните са чисто нови на два месеца, има и летни Nokian на два сезона. Cd Mp3 blaupunkt двулентови високоговорители Sony във вратите. Външни забележки. Общо взето колата е бая разглезена!Първа регистрация: март 2001г.Километри: 242000Мощност: 80 к.с.Документи: изрядни (задължително се прехвърля)Екстри: стандартни ел. стъкла четири въздушни възглавници климатик.Колата се намира в София 08967818263000лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto 1.9jtd 2001
Collapse
X
-
От вчера колата е със сменени дясно външно каре, пак нов накрайник и нов носач. Аман от тия пътища!Намерих оригинално каре единствена бройка от ТН кар носача е полски нямах възможност за по-скъп, а и с тия ментаци дето са напускали на големите брандове... накрайника този път е испански ИР повече Итн никога вярно не тропаше, но болта му беше превъртял затова го смених, а е монтиран зимата!Fiat Punto Mk2 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар