Марка: ФиатМодел: БравоДвигател: 2.0 20v HGTДата на производство: 1996Пробег: 160 000 км Цвят: Черна перлаЕкстри: Ел. стъкла, ел. огледала, ел. фарове, климатик, ABS (може да съм пропуснал нещо, то всяко ХГТ си има всички възможни екстри за модела)Информация: Външно колата няма никаква забележка. Колата беше на Италфеста паркирана до Мазератито, черното старо GTV, раздутата сива 156-ца и т.н., повечето от вас са я видели предполагам. Съединителя е сменен преди 10 000 км с цял комплект на Валео. Ангренажния ремък, водната помпа и двете ролки са сменени преди 3000 км. Една ролка и единя пистов ремък са сменени преди около 15 000 км. Климатика е напълнен преди малко повече от месец. Гумичките на клапаните са за смяна, защото колата попушва. Не мисля, че е от сегментите. Корите на вратите са свалени, защото преди правех планове да дам да ги ушият, но така и не го направих. Имам корите и мога да ви ги дам без плат. Еърбега на волана също го имам, просто ме дразни самата му форма и не съм го и закачвал от както сглобихме колата, щях да купувам волан от Купе. Колата е с обикновенна газ и върви без проблем. При скорост 100-110 дава разход 10л. Онзи ден по път за феста си поддържахме 170-200 км на газ с разход ~15л(така мисля). Всмукателния колектор е от Купе Турбо, изпускателния колектор е изработен ръчно, има пренастроен компютър, който според мен е пълно менте. Генерацията от колектора до края е на 60 мм с две преходни(кухи/празни) гърнета. На предните врати и отзад на кората има колони, които се захранват от усилвателя в багажника, давам ги с колата + китаеца, който виждате на централната конзола. Перлите на колата не се виждат добре на снимки изобщо, може би с хубав фотоапарат може да се хванат добре, но с телефон няма шанс. Разликата между реалност и снимка е огромна, трябва да се види на живо. Предната и задната броня са преправени, удължени са. Джантите са 16-ки, 7,5J с гуми Yokohama 205/45/16, който имат горе-долу живот, зависи как ще се кара колата. Има спортни пружини и е доста стабилна на пътя. Към колата мога да дам оригиналните задни пружини, един преден амортисьор с оригинална пружина, оригиналния изпускателен колектор, оригиналния компютър на колата и може би още някоя джаджа, ако се сетя. Колата има и централно заключване.Снимки: Цена: 3000 лв., може и бартер за Купе без значение какъв е двигателя и дали изобщо има с доплащане от ваша страна.Местонахождение: град Мездра, област ВрацаЗа контакти :0876943479 или на лично съобщение, проверям форума често. Ако имате някакви въпроси, питайте, най-вероятно съм забравил да напиша някои неща.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo HGT aka "Black Pearl"
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар