Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Пунто 1.2 2001г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Пунто 1.2 2001г.

Здравейте колеги, реших да пусна за продажба Пунтото.Fiat Punto 1.2 Година: Април 2001Пробег 149000 кмГориво Бензин/ГазСкорости РъчниМощност 60 к.с.Кубатура 1242 см3Брой врати 2/3 вратиЦвят: Бял/ЧеренКомфорт: Ел.стъкла, Сигурност : Airbag, Аларма, Имобилайзер, Центр. заключванеЦена: 3500лвЗа колата ще опиша всичко подробно, с всички забележки и ремонти, за които се сетя. Колата е внесена септември 2009, закупена от мен от частно лице и регистрирана в София. В момента на закупуването беше на 64000 км. Базов модел, като екстри има ел. стъкла. Нямаше прекарана дори музика, нямаше окабеляване към вратите, нито за касетофон. Колата ми е вършила (и продължава да ми върши работа) и затова всичко е поддържано възможно най-добре и най-бързо, когато е имало проблем. Октомври 2010та (на 76000км) поставих газов инжекцион. От тогава колата се кара на газ. Сменил съм преди 15000км рейка и изпарител. Извършени ремонти: Стартер, Чисто нов алтернатор (на 135000), Сменени предни дискове (110000), сменена генерация (120000), Сменени ангренаж и консумативи (140000) и отново консумативи (148000), сменен съединител и ремонт скоростна кутия+масло и смяна радиаторче парно (140000). Направени подобрения: Допълнително сложен спортинг пакет (крило и прагове), качествено затъмнени стъкла, поставени предни бежови кожени седалки от Алфа 147 (задните са оригиналните сини, но имам и задните кожени от Алфа, които биха могли да се поставят), ксенон, перфектен кожен волан от HGT, черни кори на вратите, кожена топка на лоста, подлакътник, сложен голям плафон и сменени сенници с огледала, специално правена задна кора със скрити дупки за колони 6х9, лети джанти 15 с хубави гуми 195х50х15, но със стар дот 4308, както и допълнителен комплект лети джанти 13 със зимни гуми 155х80х13, 2 от които купувани зимата с дот 2814, и 2 купувани зимата 2009 с дот 09, с добър грайфер, вероятно има неща които пропускам.Забележки: Външни забележки, следи от градушката най-вече по тавана, спукан десен стоп, отчупено парче от стъклото на дясното огледало (имам резервно стъкло).Колата може да се види в София. За допълнителна информация - на ЛС.
    Прикачени файлове

Нова цена: 3300, коментар на място. Допълнително: Скоро са сменени свещи и кабели, има годишна винетка и преглед до 08.2016. +Доста стабилно озвучаване.

Коментар

Платена Гражданска отговорност до 15.09.2016, както и преглед до 08.2016. Напомням, че колата върви с 2 комплекта ЛЕТИ джанти.

Коментар

Здравей , продаваш ли отделно от колата само летите джанти 15’’ ? Поздрави :D

Коментар

Нова година - нова цена. 2700?

Коментар

2500

Коментар

2400. Стои си пред блока от 2 месеца насам в пълна бойна готовност и чака новия си собственик, да й се радва дълги и безпроблемни километри

Коментар

2299лв.

Коментар

2345лв.

Коментар

up. Колата в момента няма акумулатор, ще има коментар на цената, за да си купи новия собственик чисто нов акумулатор по избор.

Коментар

up. Коментар на място, възможно е да се продаде без единия комплект лети джанти и гуми.

Коментар

Working...
                      X