Здравейте,спешно ми се налага да си продам Фиата, пък и преди време си купих друга кола. Причината е защото ще заминавам за чужбина и повече от една кола не ми трябва.Година: 2004 Пробег: 51 000км Гориво: Бензин Скорости: 6 степенна ръчна Мощност: 170кс Кубатура: 2400см3 Брой врати:2/3 Цвят: Тъмно сиво/зелеинкаво МеталикДо последно съм си я карал като това е било предимно събота и неделя защото ходя на робата с метрото. Никога не ми е създавала някакви грижи върви си отлично. Има леки следи от градушка и някои малки дреболии, но иначе си е в идеално състояние. Вътре е много запазена има Ел. стъкла, Ел. Огледала, Борд компютър, CD changer, климатик, ляти джанти. Върви и с 2 допълнителни гуми - лятни. Причината да е на малко километри е защо е била РентаКар в Италия и както знаете там ги сменят на не повече от 30-40хил километра. Купил съм я 2011г на 39хил. с лек удар при левия фар.Цената е 2700лвкато трябва да и се направи техн. преглед и гражданска отговорност както и да и се купи акумулатор. Бях е пуснал в сайтовете за продаване, но сега като искам да е продам спешно ми се иска да попадне в хора, които да се грижат добре с колата. Намира се в София и може да се види събота и неделя.0892 684 636 - Васко /след седмица ще си сменям номера, но като го направя ще променя в обявата/Добавено: 0895 989 580 - новият номерvassil.pepelyankov@gmail.com
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам FIAT Stilo Abarth 2.4L
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар