Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам FIAT Bravo 1.8 GT - ГИ Фобос

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам FIAT Bravo 1.8 GT - ГИ Фобос

Привет Колеги,С малко тъга съобщавам, че дойде време да се разделя с Бравото Ще започна от това че е с удар отпред (сменени - предна броня, радиатор, перка и фарове). Оправена е, но не много качествено (личи си).Година на първа регистрация: 1999 ( иначе модел 98 )Пробег: 170 000 кмГориво: Бензин/ Газ (Газов инжекцион Фобос)Скорости: РъчниМощност: 113 к.с.Кубатура: 1797 см3Брой врати: 2/3 вратиЦвят: Светло сив/син металикКакто знаете 1.8 е най-добрият двигател на Фиат. Интериора и салона са изключително запазени.Причината за продажба е че взех Либра. Бравото вече ми е малко и не мога да наливам пари за поддръжка и такси на 2 коли.Платен годишен преглед до 03.2016г. и ГО на вноски валидна до 07.2015г. Всички данъци също са платени.Последни ремонти : Сменена водна помпа и ангренажен ремък преди 3-4к км. (тогава не бях решил да взимам кола) Освен това не помня точно преди колко км., но са сменени свещи и 2 от бобините. Маслото съм го сменил преди 2000 км. По газовия инжекцион преди 10к са сменени - тръби, сонда, изпарител и компютър (от проба/грешка се наложи да сменя всичко без инсталацията и рейката). Рейката трябва да се смени или в най лошия случай да се сменят ремонтните комплекти на инжекторите (леко тресе на гас). Операцията струва 80 лв - рейката с подмяната и настройка при мой човек. Проблеми: Предницата леко хлопа. Климатика не работи след удара. Свети АБС - на диагностика показва проблем с преден ляв датчик.Пали от 1-вия път въпреки, че стои пред блока от м. Януари.Колата е закупена 2009г. от Боми Ауто на 92 000 км. Общо съм изминал 78 000 в БГ, като през това време ангренажа и пистовия ремък са сменени 2 пъти. Маслото го сменям на 10 000 само със Селения. Имам профил в системата на AXM Auto, който желае може да се допита Други ремонти - сменени носачи, накрайници и маншони на кормилна рейка. Колата се продава с оригиналните фиатски джанти 15’ и летни гуми континентал. Тези от снимката съм ги купил преди 2 години за 650 лв и се продават отделно. За сега я пускам само за Форума, ако не стане - ремонтирам рейката и предното окачване (заради хлопането) и я пускам по сайтовете с друга цена Цена: 1500 в текущото състояние. (моля да имате предвид, че само ГИ струва над 1000 лв.)Колата е в София - може да се види вечер, както и Събота/Неделя, а с предварителна уговорка и през деня в района на КАТ.0878908138 - Живко.
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

1400 лв. прИмоция за съмишленици
      Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Надявам се, че ще ме извиниш за спама, но толкова запазен интериор скоро не съм виждал!
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Извинен си и благодаря Колата е много гледана и поддържана (Да се брои за Ъп)
          Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

1300 лв. колеги.. Мъка ми е да я гледам тази кола пред блока
            Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Колеги колата е продадена. Моля темата не само да се заключи, а и да бъде изтрита. Благодаря !
              Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Е чак пък изтрита?

Коментар

Working...
                X