Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Lanci Lybra 2.4 JTD 140 коня

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Lanci Lybra 2.4 JTD 140 коня

Здравейте колеги,Продавам си Либрата, първа регистрация ноември 2001. 2.4 JTD 140 коня. Executive изпълнение.Като екстри колата има сензор за дъжд, син кожен салон, сензор за запотяване на стъклата, подгряване на седалките,ASR и много други.Колата е на 260 000 километра в момента, като аз съм я карал около 60000 от тях.По колата всичко което е трябвало да се прави е правено максимално бързо. За времето от както е в мен съм сменил :Рециклиран алтернатор + сменена ролката на алтернаторатермостат малко след като я взех,Предни амортисьори - MonroeДискове предни + накладки - BremboЗадни накладки - BremboОбтегач на пистовия ремък - DaycoЕдната паразитна ролка на пистовия ремък,ангренаж комплект + водна помпа преди 38 000 км.Сменини тампони по задното окачване(всички) + биалетките и тампоните на стаб.щангаПо предницата съм сменял носачи веднъж , тампони на стаб. щанга + биалетки.Лява полуоска цялата е сменена. Водния радиатор е сменен.Дясно външно каре, почистено вътрешното каре и му е сменена греста преди около 10 000 км.Масло Selenia 5w40 + всички филтри преди около 6000 км.5 нови подгревни свещи Искра,Маховик + съединител чисто нови Валео + големият семеринг на коляновия вал от към маховика, преди около 2000 км.Нов Мап сензор Бош, преди около 1000 кмКолата е с два комплекта гуми + джанти, едните са оригиналните 16" за модела + едни 15" лети, от мареа мисля с зимни гуми монтирани на тях.Сигурно има още неща правени, но за момента се сещам за това.Днес е сменена меката връзка ан генерацията.Цената на колата е 3500 лева . Има забележки по боята , но е технически изрядна и поддържана редовно.Снимка ще добавя по късно, за момента мога да дам линк към обявата в друг сайт за автомобили : http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...ink=6nf66bЗа връзка, може тук на лично или тел:0883 три 0 три 353
Working...
X