Alfa romeo 156 sportwagon 1.9 JTD euro3 Дата на производство : декември 2001 г. Тип двигател: Дизелов Мощност : 115 к.с. Скоростна кутия : Ръчна Категория: Комби Пробег : 135000 км Цвят: Тъмно син мет.o Антиблокираща система o Въздушни възглавници o 4(5) Врати o Металик o Бордкомпютър o Ел. Огледала o Ел. Стъкла o Велурен салон- тъмно сивo Климатроник o Стерео уредба Цена : 4 200 лв.тел: 0898577166Колата е нов внос от Италия.Първа регистрация декември 2001 г, а е купена от мен 2013 г. и само аз я карам вече 2-ра година.Минала е пълна диагностика ,която потвърди километрите й, както и че всичко работи отлично.Купена е на 131 ,228 км. , а сега е 135,600 км. Малко я карам. Сменени консумативи:-ангренажен ремък и ролките -водна помпа-свещи-маслен, въздушен. горивен, климатик филтри-антифриз-масла двигател-предни долни носачи-биалетки-полиретанови тампони на предна стаб.щанга-щанга къса задна-щанга дълга задна-реглаж преден и заден мост-мека връзка гърнета-предни пружини-механизъм пистов ремък /комплект /-ролка-паразитна ролка пистов ремък-демферна шайба и ремъкАвтомобилът е в много добро и доста запазено за годините си състояние. Ходовата част е изцяло сменена. Колата е с новият мотор , който е по-здрав и икономичен. Гарантирам, че от както е при мен е използван внимателно и е обслужван грижливо при добри майстори клубният сервиз / Румен / с оргинални части .Не е пушено в автомобила и не е претърпявал никакви инциденти, от както аз съм собственик. Колата е с централно заключване, аларма ,2 броя ключове + код ,платени данъци.Всичко по колата работи отлично . Колата се държи в гараж и няма ръжди. Върху салона на колата има калъфи ,за да не се захабява . При оглед на колата могат да се махнат. В момета е с нови зимни гуми . Има леки забележки по външният вид.Всичко по колата е платено:Гражданска до - февруари 2016 г.Технически преглед - 2016 г.Платен данък до - 2016 г.Възможен разумен коментар на цената , след оглед .тел :0898577166 Автомобилът си заслужава цената. Продавам я ,защото имам нужда от джип._________________Alfa romeo 156 sportwagon 1.9 JTD[/u][/u][/u]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Alfa romeo 156 sportwagon 1.9 JTD euro3 -115 к.с.
Collapse
Реклама
Collapse